Σε ένα πολύ υγιές περιβάλλον, όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει, μεγάλωσε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός. «Με την οικογένειά μου είμαστε ιδιαίτερα δεμένοι. Οι γονείς μου δεν είχαν και τα πολλά λεφτά, αλλά δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Ο πατέρας μου ήταν γεωλόγος -σήμερα εργάζεται ως καθηγητής- και η μητέρα μου γιατρός. Τους ευχαριστώ που ακόμα και τώρα με συμβουλεύουν και με στηρίζουν», δηλώνει στο περιοδικό «ΕΓΩ weekly».

Ο τραγουδιστής δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις με τη σύντροφό του. Το γιατί εξήγησε τονίζοντας πως «δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι και όχι τόσο για μένα όσο για την κοπέλα μου. Δεν μου βγαίνει κιόλας…».

«Κάθε μήνα μου χρεώνουν και από μια καινούρια σχέση. Μπορεί να βγω φιλικά με μία παρέα και να το παρεξηγήσουν. Δεν μου αρέσει να επιβεβαιώνω, ούτε να διαψεύδω. Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω. Όταν γνωρίσω τη γυναίκα της ζωής μου, θα το μάθετε όλοι», προσθέτει.

Παραδέχεται πάντως πως ζηλεύει, «σε λογικά πλαίσια», όπως λέει. «Η ζήλια δείχνει ενδιαφέρον. Το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει είναι να πάρω το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη για να την δω έστω για λίγο», λέει.