Τη γνώμη των φίλων της αλλά και ανθρώπων του χώρου της υποκριτικής ακούει η Νάντια Μπουλέ που δοκιμάζει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις της στο μιούζικαλ πρωταγωνιστώντας μαζί με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στην παράσταση «Καμπαρέ».

«Οι φίλοι μου γενικά είναι πολύ αυστηροί μαζί μου», λέει η παρουσιάστρια στο περιοδικό Hello. «Από την άλλη, οι κολλητοί μου φίλοι είναι εκτός του χώρου, από τα παιδικά μου χρόνια, οπότε τους έχω εμπιστοσύνη. Ακούω τη γνώμη  τους και μπορώ να πω ότι δεν με λυπούνται καθόλου σε αυτά που θα μου πουν! Χάρηκα πάρα πολύ λοιπόν όταν η αντίδρασή τους ήταν καλή και θετική», τονίζει ερωτηθείσα για το τι είπαν οι φίλοι της όταν την είδαν πέρσι στη σκηνή του «Fame».

«Ήταν εξίσου καλή και τώρα με το ‘Καμπαρέ’ διότι σε σχέση με όλα αυτά που έχω κάνει μέχρι σήμερα, το μιούζικαλ τους αρέσει περισσότερο. Από εκεί και πέρα ακούω πολύ προσεκτικά αυτά που έχουν να μου πουν, όχι μόνο από τους φίλους μου αλλά και από ανθρώπους του χώρου. Αισθάνομαι ότι είμαι σε μία φάση που πρέπει να είμαι ανοιχτή και να παίρνω πληροφορίες από παντού γιατί δεν έχω την εμπειρία που χρειάζεται για να το κάνω μόνη μου. Χρειάζομαι καθοδήγηση και μου κάνει καλό αυτό».