Για το αν τελικά έκανε καριέρα με το όνομα του πατέρα της, Γιάννη Βούρου, αλλά και την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν λίγο καιρό και την έκανε να επανεκτιμήσει πολλά πράγματα μίλησε σε συνέντευξή της η Μαρία Λουίζα Βούρου.

«Ακούω συχνά ανθρώπους να λένε ότι τα χρωστάω όλα στον πατέρα μου. Από το 2007, όμως, που ξεκίνησα, προσπαθώ καθημερινά μόνη μου να πετύχω τους στόχους μου με πολύ κόπο.

Αν με είχε βοηθήσει ο πατέρας μου, δεν θα είχα μείνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς δουλειά.

Πλέον, όμως, προσπαθώ να μην με επηρεάζουν αυτά τα σχόλια γιατί οι άνθρωποι που έχω συνεργαστεί γνωρίζουν την πορεία μου και εκτιμούν τον αγώνα μου» δήλωσε στο περιοδικό Celebrity.

Σε άλλο σημείο, εξομολογήθηκε:

«Πριν από λίγο καιρό είχα ένα δερματολογικό πρόβλημα και έκανε περίπου πέντε μήνες για να φύγει τελείως. Σε αυτό το διάστημα κλείστηκα πολύ στον εαυτό μου και δεν μπορούσα να δουλέψω γιατί και στις φωτογραφήσεις και στην παρουσίαση εκπομπών παίζει ρόλο η εικόνα. Τότε κατάλαβα ποιοι είναι οι πραγματικοί μου φίλοι. Ήταν εκείνοι που έρχονταν συνέχεια να μου κάνουν παρέα, σε αντίθεση με τους άλλους που τελικά βρίσκονταν κοντά μου μόνο στις καλές στιγμές».