Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο και ένας από τους πιο γνωστούς «αγγέλους» της Victoria’s Secret. Οι σχεδιαστές κάνουν… ουρά για να φορέσει τα ρούχα τους.

Καλά όλα αυτά για την Doutzen Kroes αλλά όλοι χρειάζονται και ένα διάλειμμα, έτσι πήρε την οικογένειά της για χαλαρωτικές διακοπές στην Ibiza.

Το 28χρονο μοντέλο περνά τη μέρα της στην παραλία παρέα με τον σύζυγό της Sunnery James και το δίχρονο γιο τους Joy Gorre ενώ η ανάλαφρες καλοκαιρινές εμφανίσεις με μαγιό τραβούν πάνω της όλα τα βλέμματα.

Επιδεικνύοντας τους γυμνασμένους κοιλιακούς της και τα καλλίγραμμα πόδια της, η ολλανδέζα καλλονή εμφανίστηκε με ένα σέξι μπικίνι καθώς έπαιζε με το γιο της στην ακρογιαλιά.

Η 28χρονη μίλησε πρόσφατα για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της, εξηγώντας πως κάνει μπαλέτο και μάλιστα με την δασκάλα χορού που εκπαίδευσε την Natalie Portman για το ρόλο της στον «Μαύρο Κύκνο».

«Ασκούμαι τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνω μποξ σε γυμναστήριο της Νέας Υόρκης και μπαλέτο με την
Mary Helen Bowers. Είναι δύσκολο γιατί εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος αλλά μετά την άσκηση μαζί της νιώθω πως έχω γυμνάσει μύες που δεν ήξερα ότι είχα, οπότε σίγουρα είναι αποτελεσματικό και το απολαμβάνω», είχε πει.

Η Kroes είπε επίσης πως ο ρόλος της ως μητέρας την ενθάρρυνε να φροντίσει ακόμα περισσότερο το σώμα της παρακολουθώντας τη διατροφή της και κάνοντας γυμναστική. «Όταν είσαι νεότερος νομίζεις πως τα ξέρεις όλα αλλά εγώ ξέρω το σώμα μου τώρα καλύτερα απ’ ό,τι πριν από μία δεκαετία», είχε πει στο περιοδικό «HELLO!». «Τρέχω σαν τρελή από τότε που γέννησα το γιο μου αλλά είμαι τυχερή και έχω καλά γονίδια κι έτσι η περιοχή της κοιλιάς μου δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Ωστόσο ξέρω πως πλέον πρέπει να ασκούμαι και να τρώω υγιεινά».

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Splash