Να μείνει ο γιος του μακριά από τη Rihanna επιθυμεί ο πατέρας του Chris Brown και μάλιστα το δηλώνει και δημοσίως..

Σε αποκλειστική συνέντευξη που δίνει στη New York Daily News, τονίζει ότι δεν θέλει για νύφη του τη Rihanna.

«Προσωπικά δεν ήθελα να είναι ξανά μαζί με τη Rihanna» τονίζει ο 48χρονος Clinton Brown. «Πρέπει να έχεις ισορροπία στη σχέση. Πρέπει να έχεις κάποιον αυθόρμητο και ιδιότροπο αλλά και κάποιον που είναι προσγειωμένος και λογικός». Κι αυτό σύμφωνα με τον μπαμπά Brown δεν ισχύει με τη σχέση του Chris με τη Riri.


O πατέρας του Chris Brown, Clinton

Ο νεαρός ράπερ βιαιοπράγησε πάνω στην αγαπημένη του μέσα στη λιμουζίνα έπειτα από την απονομή των βραβείων Γκράμι, αλλά ύστερα από τέσσερα χρόνια εκείνη δηλώνει ακόμη ερωτευμένη μαζί του, οπότε αποφάσισαν να ξαναδώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Ωστόσο, η βίαιη συμπεριφορά του Chris δεν σταματά εδώ.

Τον Ιανουάριο ο Chris μάλωσε με τον επίσης καλλιτέχνη Frank Ocean για μία θέση παρκαρίσματος, ενώ τον Φεβρουάριο διέλυσε τη μαύρη Πόρσε του κυνηγώντας έναν παπαράτσι.

Ο Clinton Brown ανησυχεί πως το ρομάντζο τους θα καταλήξει σε τραγωδία: «Σιχαίνομαι να αναφέρω παραδείγματα αλλά κοιτάξτε τους Michael Jackson, Whitney Houston και Amy Winehouse, θα μπορούσα να πω άλλα τόσα κι ακόμη περισσότερα».

Ο πατέρας του ράπερ τονίζει ότι αντιλαμβάνεται την έλξη του γιου του από την ντίβα RiRi. «Είναι όμορφη, εξωτική κι επιτυχημένη» αναφέρει και υποθέτει πως το γεγονός ότι ανήκουν στον ίδιο χώρο τους βοηθά να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο. «Μερικές φορές απλώς χρειάζεσαι κάποιον να σε ακούσει χωρίς να σε κρίνει, που καταλαβαίνει τι αισθάνεσαι. Αν μιλήσει σε κάποιον που δεν ανήκει στον χώρο της μουσικής ίσως να μην τον καταλάβουν».

Το βράδυ της επίθεσης του γιου του στην popstar ο ίδιος βρισκόταν στο Λος Άντζελες και υπονοεί ότι έχει ειπωθεί η μισή αλήθεια.

«Πρέπει να υποθέσουμε ότι καθώς είναι πάλι μαζί δεν ήταν μονομερής η επίθεση. Πρέπει να φανταστείς ότι ήταν μία κατάσταση στην οποία είχαν και οι δύο αμοιβαία διαφωνία».

Όσο για τις φήμες που θέλουν τη Rihanna έγκυο από τον γιο του δηλώνει: «Θα ήταν καλή μαμά. Πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να αλλάξει κάποιες από τις συνήθειές της, να κόψει τα ξενύχτια και τις διασκεδάσεις. Δεν πιστεύω ότι έτσι περίεργα και αυθόρμητα θα μεγάλωναν το παιδί τους μ’ αυτόν τον τρόπο».