Για την πολυσυζητημένη κόντρα του με τον Βαγγέλη Περρή μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλεσμένος στο Πρωινό Mou, ενώ απάντησε και σε όσους τον κατηγόρησαν για στημένα φωτορεπορτάζ με παπαράτσι.

Για όσα τον χωρίζουν με τον Βαγγέλη Περρή ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να το συνεχίσω και κακώς έγινε όλο αυτό. Επειδή με τον Βαγγέλη έχω συνεργαστεί πριν πολλά χρόνια και τον θεωρώ έναν πραγματικά έξυπνο άνθρωπο-ακόμα και αυτό με τα βιντεάκια στις εκπομπές που κάνει, το θεωρώ ευφυέστατο. Η συζήτηση ξεκίνησε για με επίθεση που δέχομαι εδώ και πάρα πολύ καιρό, από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ραδιόφωνο που ανήκω – δεν έχει ξεκινήσει καν από τη στιγμή που το γνωρίζετε εσείς, μιλάμε για πιο πριν από την πρώτη μέρα. Πολλές φορές, πριν πάω στο ραδιόφωνο, κάνω ζάπινγκ και ακούω τι παίζει στα άλλα ραδιόφωνα. Τον άκουσα, λοιπόν, πολλές φορές να κάνει αυτό το πείραγμα και λέω “γιατί ρε παιδί μου;”. Ξέρω ότι ο Βαγγέλης το κάνει με χιούμορ, πως του αρέσει να πειράζει, ότι αυτό το πράγμα του δίνει ζωή και με αυτό ασχολείται – μου το είπαν και οι συνεργάτες του. Εγώ δεν απαντάω συνήθως και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά – έχω ακούσει κι έχω ακούσει – αλλά κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να πω “σταμάτα το, τελείωσε”. Δεν θέλω να συνεχίσω σε κάτι άλλο. Μάλιστα, με βρήκαν και δυο κάμερες στον δρόμο, με ρώτησαν για τον Βαγγέλη, δεν είπα τίποτα και δεν το πρόβαλαν – δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω…», τονίζοντας παράλληλα: «Θέλω να το σταματήσω γιατί δεν βγάζει πουθενά και είναι ένα αστείο πράγμα. Εγώ μια φορά μίλησα για αυτό το θέμα -σε μια συνέντευξη στο 7Μέρες TV και στο Star, όταν ήρθαν έξω από το σταθμό. Ήταν οι δύο ημέρες που ένιωσα ότι είχα ανάγκη να απαντήσω».

Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε και σε όλους όσοι του καταλόγισαν πως «στήνει» φωτορεπορτάζ σε περιοδικά με τις εκάστοτε συντρόφους τους: «Αυτές τις μαλ…ς τις λένε πάρα πολλοί τελευταία και πρέπει να σταματήσει, να βρεθεί κανένας παπαράτσι που τον έχω πάρει τηλέφωνο και να πει αν τον έχω πάρει ποτέ για να «κλείσω» κανένα θέμα. Τις λένε συνεχώς αυτές τις μπούρδες… Έχω ζήσει για τέσσερις μέρες να μην μπορώ να βγω από το σπίτι με παλαιότερες σχέσεις μου, επειδή ήταν στημένοι απ’ έξω. Ειδικά αυτό που λένε, ότι αν θες προστατεύεις την προσωπική σου ζωή, βάζω στοίχημα με όποιον το λέει αυτό,ότι αν θέλουν οι παπαράτσι να μη σε αφήσουν ήσυχο και να σε βγάλουν φωτογραφία, θα στη βγάλουν».