«Η αλήθεια είναι ότι φέτος παντρεύτηκαν πολλές φίλες και συμμαθήτριές μου. Σε μερικές περιπτώσεις, ταράχτηκα, γιατί άνθρωποι με τους οποίους έχω μεγαλώσει, άλλαξαν πορεία στη ζωή τους. Αυτό είναι ωραίο να γίνεται αβίαστα, όταν είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Προσωπικά, δεν είμαι ακόμα έτοιμη. Άρχισα, όμως, μέσα από αυτά τα γεγονότα, να σκέφτομαι διαφορετικά και να συνειδητοποιώ ότι μεγαλώνω και ότι σιγά σιγά αλλάζουμε», δήλωσε στο περιοδικό Εγώ η Νάντια Μπουλέ.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου έντονα το γάμο, ίσως γιατί και το οικογενειακό μου περιβάλλον δεν μου το καλλιέργησε. Το πιο βασικό για να αρχίσω να το σκέφτομαι είναι να βρεθεί ο κατάλληλος άντρας, που θα με κάνει να θελήσω να τον παντρευτώ και να κάνω οικογένεια μαζί του. Στην Ελλάδα είναι λίγο κλισέ, λες και πρέπει οι γυναίκες από μια ηλικία και μετά να αποκατασταθούμε οπωσδήποτε».

Όταν πάντως ρωτήθηκε αν στο παρελθόν αρνήθηκε ποτέ πρόταση γάμου, η Νάντια Μπουλέ απάντησε: «Δεν μου έχει γίνει ποτέ η κλασική πρόταση γάμου, οπότε , με αυτή τη λογική, δεν έχω αρνηθεί ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου με σύζυγο, τρία παιδιά και σκύλο! Κατά καιρούς, μου περνάει ως σκέψη από το μυαλό, αλλά γρήγορα το απορρίπτω. Σε παλιότερη σχέση μου μου είχε εκφράσει αυτή τη διάθεση ο σύντροφός μου, αλλά στην πορεία τελείωσε η σχέση».