Την πιο πρόσφατη συνεργασία της με τον κόσμο του σινεμά γιόρτασε στην Βενετία το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου
η Chopard.

Ως Επίσημος Χορηγός του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών και Ιδρυτής του Τροπαίου Chopard που τιμάει νέα ταλέντα του κινηματογράφου κάθε χρόνο στις Κάννες, ο Ελβετικός Οίκος Κοσμηματοποιίας και Ωρολογοποιίας, είναι ο επίσημος χορηγός της The Weinstein Company για το 2012 για τις τις σημαντικότερες εκδηλώσεις και απονομές διεθνών φεστιβάλ.

Η συνεργασία ξεκίνησε με ένα exclusive πάρτι που έγινε στο Λος ΄Αντζελες, στις 15 Ιανουαρίου για την Τελετή της Απονομής της Χρυσής Σφαίρας, συνεχίσθηκε με ένα after party στο Λονδίνο για τα BAFTAs στις 12 Φεβρουαρίου, ένα πάρτι στο Λος Αντζελες για την Απονομή των ‘Οσκαρ στις 25 Φεβρουαρίου και με δύο πάρτι στις Κάννες τον Μάιο για να γιορτάσει τις ταινίες της The Weinstein Company «Lawless» και «Killing them softly».

Η Caroline Scheufele, Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Chopard, κινητήρια δύναμη πίσω από την μοναδική σχέση της Chopard με τον κόσμο του σινεμά σχολίασε γι’αυτήν την συνεργασία: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτήν τη συνεργασία. Το να δουλεύεις μαζί με την The Weinstein Company σημαίνει πολλά όταν αγαπάς το σινεμά και τον κόσμο του.

Μου άρεσε η συνεργασία μου με τον Harvey στην ταινία Nine το 2010, όταν δημιούργησα κομμάτια Υψηλής Κοσμηματοποιίας για τις ηθοποιούς της ταινίας και είμαι πολύ συγκινημένη, με αυτήν την νέα ευκαιρία».

Ο Harvey Weinstein είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξανασυνεργαζόμαστε με την Chopard η οποία έχει μεγάλη ιστορία στην υποστήριξη των τεχνών και του σινεμά πιο ειδικά.

Η Chopard αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα και σχεδιασμό σε κοσμήματα και ρολόγια και είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με αυτήν την απίστευτη μάρκα».