Ο οίκος Chopard, πιστός στο ραντεβού του με την 7η τέχνη ως επίσημος χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς. Οι σταρ με τα μοναδικά κοσμήματα του οίκου έλαμψαν στο στο κόκκινο χαλί.

Πρεμιέρα της ταινίας Moonrise Kingdom του Wes Anderson στις 16 Μαΐου:

Hiam Abbass, η Παλαιστίνια ηθοποιός, μέλος της Κριτικής Επιτροπής του 65ου Φεστιβάλ των Καννών, φόρεσε ένα μπρασελέ από τιτάνιο και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, και τα δύο από την συλλογή Haute Joaillerie.

Bérénice Béjo, οικοδέσποινα της Τελετής Έναρξης του 65ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών. Η γαλλίδα ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα δακτυλίδι με ροζ και λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα ρουμπίνι οβάλ (21 καράτια), ροζ διαμάντια και μπριγιάν, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ και λευκό χρυσό 18 καράτια με δύο διαμάντια πουάρ (20 καράτια), διαμάντια πουάρ και κίτρινα διαμάντια, ένα μπρασελέ σε ρόζ και λευκό χρυσό 18 καράτια με fancy χρωματιστά διαμάντια και διαμάντια όπως επίσης και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καράτια με fancy colours διαμάντια και διαμάντια φορεμένα σαν καρφίτσα.



Eva Herzigova
, το μοντέλο από την Τσεχία φόρεσε ένα σέτ προς τιμήν της Μάριλυν Μονρόε από την συλλογή Red Carpet Collection, που αποτελείτο από ένα κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια χάντρες (151.64 καράτια), διαμάντια σε σχήμα καρδιάς (30.72 καράτια) και διαμάντια (18.53 καράτια) με ασορτί σκουλαρίκια.

Lana Del Rey, η αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια σε σχήμα πουάρ και και διαμάντια, ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα δακτυλίδι σε πλατίνα με ένα διαμάντι cushion-cut 10 καράτια και μπριγιάν.

Jane Fonda, η αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό 18 καράτια με καφέ διαμάντια και ένα δακτυλίδι με καφέ διαμάντια και τα δύο από την συλλογή Amimal World.



Fan Bing Bing
, η κινέζα ηθοποιός, επέλεξε να φορέσει ένα ρολόι απ’ο την Υψηλή Κοσμηματοποιία από την συλλογή Red Carpet, με διαμάντια μαρκίζ και διαμάντια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με σμαράγδια και διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με ένα διαμάντι σε κοπή σμαραγδιού (19 καράτια) και μπριγιάν.

Virginie Ledoyen, η γαλλίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τιτάνιο και ένα δακτυλίδι σε ροζ χρυσό 18 καράτια.

Freida Pinto, η ινδή ηθοποιός φορούσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με σμαράγδια (16 καράτια) και διαμάντια και ένα δακτυλίδι από την συλλογή Precious Temptations με τουρμαλίνες και διαμάντια.

Dolores Chaplin, η βρετανίδα ηθοποιός φορούσε ένα δακτυλίδι σε ροζ χρυσό 18 καράτια με ένα οβάλ διαμάντι και μπριγιάν και ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό με fancy color, pear shaped διαμάντια, ροζ διαμάντια, κίτρινα διαμάντια, καφέ διαμάντια και μπριγιάν.

Caroline Scheufele, η Πρόεδρος της Chopard, φόρεσε μια ζώνη σε λευκό χρυσό 18 καράτια με fancy-cut διαμάντια, σκουλαρίκια από την συλλογή Red Carpet Collection σε λευκό χρυσό 18 καράτια με rose-cut διαμάντια και ένα μπρασελέ από τιτάνιο με διαμάντια.

Πρεμιέρα της ταινίας De rouille et d’os του Jacques Audiard στις 17 Μαΐου:

Marion Cotillard, η Γαλλίδα ηθοποιός επέλεξε ένα ρολόι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια (15.15 καράτια) και ένα κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων από την συλλογή Red Carpet με διαμάντια (85.11 καράτια).

Jane Fonda, η Αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καράτια με ένα σμαράγδι (13.64 καράτια) τριγυρισμένο από διαμάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καράτια με 2 σμαράγδια (66.75 καράτια) και διαμάντια.



Fan Bing Bing
, η Κινέζα ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι πλατινένια σκουλαρίκια με οβάλ διαμάντια (31.82 καράτια)

Freida Pinto, η Ινδή ηθοποιός φόρεσε ένα δακτυλίδι σε λευκό και κίτρινο χρυσό 18 καράτια με ένα κίτρινο οβάλ διαμάντι, 2 διαμάντια σε σχήμα ημισέληνου, διαμάντια και κίτρινα διαμάντια.

Clotilde Courau, η Γαλλίδα ηθοποιός, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια πουάρ και διαμάντια.

Πρεμιέρα της ταινίας Madagascar 3: Europe’s Most Wanted του Eric Darnell στις 18 Μαΐου:

Jessica Chastain, η Αμερικανίδα ηθοποιός φορούσε ένα δακτυλίδι από πλατίνα με ένα διαμάντι emerald cut και διαμάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό και ροζ χρυσό με διαμάντια.

Jane Fonda, η Αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από λευκό χρυσό από την Red Carpet Collection με 2 rubellite drops (59.29 καράτια), λευκά και μαύρα διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό από  την Συλλογή Red Carpet με μια pear-shaped rubellite tourmaline (49.64 καράτια), ρουμπίνια, διαμάντια και ρουμπελίτες τουρμαλίνες.

Naomi Watts, η βρεττανή ηθοποιός φόρεσε ενα πλατινένιο κολιέ με διαμάντια (56.51 καράτια) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με διαμάντια και μπριγιάν.



Paz Vega,
η Ισπανίδα ηθοποιός φόρεσε ενα δακτυλίδι σε λευκό καί ρόζ χρυσό με ενα ρουμπίνι (20.60 καράτια), ρόζ διαμάντια και λευκά διαμάντια και ενα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό με fancy color διαμάντια και λευκά διαμάντια. diamonds



Dolores Chaplin,
η Βρετανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με 3 διαμάντια κοπής σμαραγδιού.



Carmen Chaplin
, η Βρετανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό με διαμάντια (14.77 καράτια).

Πρεμιέρα της ταινίας Lawless του John Hillcoat στις 19 Μαΐου:

Jessica Chastain, η Αμερικανίδα ηθοποιός, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε πλατίνα και κίτρινο χρυσό με δύο διαμάντια πουάρ (20 καράτια), διαμάντια και χρωματιστά διαμάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια στα  μαλλιά της.



Bérénice Béjo
, η Γαλλίδα ηθοποιός, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με ένα διαμάντι σε κοπή σμαραγδιού (12 καράτια) και διαμάντια.



Garance Doré
, η γαλλίδα μπλόγκερ φόρεσε ένα δακτυλίδι σε ροζ χρυσό σχήμα φιδιού με κίτρινα, καφέ και μαύρα διαμάντια από την συλλογή Animal World και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο και λευκό χρυσό με χρωματιστά διαμάντια.



Ragheb Alama
, ο Λιβανέζος τραγουδιστής, φόρεσε ένα ρολόι από την σειρά Grand Prix de Monaco Historique.

Nadine Labaki, η Λιβανέζα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους σε ροζ χρυσό με καφέ και κίτρινα διαμάντια και ένα ρολόι σε ροζ χρυσό με διαμάντια και χρωματιστά διαμάντια.

Πρεμιέρα της ταινίας Amour του Michael Haneke στις 20 Mαΐου:

Hiam Abbass, η Παλαιστίνια ηθοποιός, μέλος της Επιτροπής του 65ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με 2 South Sea Pearls και διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με ένα διαμάντι κοπής σμαραγδιού και διαμάντια.

Erin Wasson, το μοντέλο από την Βρετανία, φόρεσε ένα μπρασελέ σε λευκό χρυσό με fancy διαμάντια και σκουλαρίκια σε τιτάνιο με διαμάντια.



Liu Wen,
το μοντέλο από την Κίνα, φόρεσε ενα μπρασελέ απο τιτάνιο από την Συλλογή Red Carpet με ρουμπίνια και ενα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με tourmaline Rubellite, ζαφείρια, διαμάντια και σπινέλες.



Isabelle Huppert
, η Γαλλίδα ηθοποιός, φόρεσε ένα μπρασελέ από λευκό χρυσό με χρωματιστά διαμάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από πλατίνα με διαμάντια.

Emmanuelle Devos, η Γαλλίδα ηθοποιός, φόρεσε ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με διαμάντια.

Πρεμιέρα της ταινίας Killing Them Softly του Andrew Dominik στις 22 Μαΐου:



Cassie Ventura
, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια φόρεσε ένα ζευγάρι πλατινένια σκουλαρίκια με σμαράγδια και διαμάντια, ένα μπρασελέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με διαμάντια.

Sandrine Bonnaire, η Γαλλίδα ηθοποιός φόρεσε ένα κολιέ σε λευκό χρυσό με ένα διαμάντι πουάρ και διαμάντια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με διαμάντια πουάρ και διαμάντια και ένα μπρασελέ σε λευκό χρυσό με διαμάντια fancy-cut.

Πρεμιέρα της ταινίας Holy Motors του Ken Loach στις 23 Μαΐου:



Kylie Minogue
, η Αυστραλιανή τραγουδίστρια, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό με κίτρινα διαμάντια και ένα δακτυλίδι φίδι σε ροζ χρυσό με κίτρινα, καφέ και μαύρα διαμάντια από την Συλλογή Animal World Collection.

Πρεμιέρα της ταινίας Cosmopolis του David Cronenberg στις 25 Μαΐου:

Anja Rubik, το μοντέλο από την Πολωνία, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους με ρουμπίνια και διαμάντια και ενα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με ρουμπίνια και διαμάντια.

Lily Donaldson, η βρετανίδα μανεκέν, φόρεσε ένα κολιέ σε λευκό χρυσό με διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με ένα διαμάντι σε σχήμα πουάρ και διαμάντια.