Έλαμψαν με Chopard στο κόκκινο χαλί στην Πρεμιέρα της ταινίας Madagascar 3: Europe’s Most Wanted του Eric Darnell στις 18 Μαΐου στις Κάννες.

Οι εξής σταρ επέλεξαν να φορέσουν Chopard για την ιδιαίτερη αυτή μέρα και δεν έχασαν.


Jessica Chastain, η Αμερικανίδα ηθοποιός φορούσε ένα δακτυλίδι από πλατίνα με ένα διαμάντι emerald cut και διαμάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό και ροζ χρυσό με διαμάντια.


Jane Fonda, η Αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από λευκό χρυσό από την Red Carpet Collection με 2 rubellite drops (59.29 καράτια), λευκά και μαύρα διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό από την Συλλογή Red Carpet με μια pear-shaped rubellite tourmaline (49.64 καράτια), ρουμπίνια, διαμάντια και ρουμπελίτες τουρμαλίνες.


Naomi Watts, η βρετανή ηθοποιός φόρεσε ένα πλατινένιο κολιέ με διαμάντια (56.51 καράτια) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με διαμάντια και μπριγιάν.


Paz Vega, η Ισπανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα δακτυλίδι σε λευκό και ροζ χρυσό με ένα ρουμπίνι (20.60 καράτια), ροζ διαμάντια και λευκά διαμάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό με fancy color διαμάντια και λευκά διαμάντια. diamonds


Dolores Chaplin, η βρετανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με 3 διαμάντια κοπής σμαραγδιού.

Carmen Chaplin, η Βρετανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό με διαμάντια (14.77 καράτια).