Πολλές ήταν οι σταρ που τίμησαν με την παρουσία τους την πρεμιέρα της ταινίας «De rouille et d’os» του Jacques Audiard στις Κάννες και τράβηξαν όλα τα φλας με τις στιλιστικές τους επιλογές αλλά και με τα μοναδικά κοσμήματα που επέλεξαν για αυτήν την μοναδική βραδιά.

Marion Cotillard, η Γαλλίδα ηθοποιός επέλεξε ένα ρολόι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια (15.15 καράτια) και ενα κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων από την συλλογή Red Carpet με διαμάντια (85.11 καράτια).

Jane Fonda, η Αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καράτια με ένα σμαράγδι (13.64 καράτια) τριγυρισμένο από διαμάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καράτια με 2 σμαράγδια (66.75 καράτια) και διαμάντια.



Fan Bing Bing
, η Κινέζα ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι πλατινένια σκουλαρίκια με οβάλ διαμάντια (31.82 καράτια)

Freida Pinto, η Ινδή ηθοποιός φόρεσε ένα δακτυλίδι σε λευκό και κίτρινο χρυσό 18 καράτια με ένα κίτρινο οβάλ διαμάντι, 2 διαμάντια σε σχήμα ημισέληνου, διαμάντια και κίτρινα διαμάντια.

Clotilde Courau, η Γαλλίδα ηθοποιός, φόρεσε ενα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια πουάρ και διαμάντια.



Carmen Chaplin,
η Αγγλίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό 18 καράτια από την συλλογή Red Carpet με ροζ ζαφείρια (32.17 καράτια).