Με Chopard επέλεξαν να εμφανιστούν διεθνείς προσωπικότητες στο Κόκκινο Χαλί στην Τελετή Έναρξης του 65ου Φεστιβάλ Καννών.

Hiam Abbas
s, η Παλαιστίνια ηθοποιός, μέλος της ΚριτικΉς Επιτροπής του 65ου Φεστιβάλ των Καννών, φόρεσε ένα μπρασελέ από τιτάνιο και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, και τα δύο από την συλλογή Haute Joaillerie.

Bérénice Béjo, οικοδέσποινα της Τελετής Εναρξης του 65ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών. Η γαλλίδα ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα δακτυλίδι με ροζ και λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα ρουμπίνι οβάλ (21 καράτια), ροζ διαμάντια και μπριγιάν, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ και λευκό χρυσό 18 καράτια με δύο διαμάντια πουάρ (20 καράτια), διαμάντια πουάρ και κίτρινα διαμάντια, ένα μπρασελέ σε ροζ και λευκό χρυσό 18 καράτια με fancy χρωματιστά διαμάντια και διαμάντια όπως επίσης και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καράτια με fancy colours διαμάντια και διαμάντια φορεμένα σαν καρφίτσα.

Eva Herzigova,
το μοντέλο από την Τσεχία φόρεσε ένα σετ προς τιμήν της Μέριλυν Μονρόε από την συλλογή Red Carpet Collection, που αποτελείτο από ένα κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια χάντρες (151.64 καράτια), διαμάντια σε σχήμα καρδιάς (30.72 καράτια) και διαμάντια (18.53 καράτια) με ασορτί σκουλαρίκια.

Lana Del Rey, η αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια σε σχήμα πουάρ και και διαμάντια, ενα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια κι ένα δακτυλίδι σε πλατίνα με ένα διαμάντι cushion-cut 10 καράτια και μπριγιάν.

Jane Fonda
, η αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό 18 καράτια με καφέ διαμάντια και ένα δακτυλίδι με καφέ διαμάντια και τα δύο από την συλλογή Amimal World.

Fan Bing Bing,
η Κινέζα ηθοποιός, επέλεξε να φορέσει ένα ρολόι από την Υψηλή Κοσμηματοποιία από την συλλογή Red Carpet, με διαμάντια μαρκίζ και διαμάντια, ενα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με σμαράγδια και διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με ενα διαμάντι σε κοπή σμαραγδιού (19 καράτια) και μπριγιάν.

Virginie Ledoyen
, η γαλλίδα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τιτάνιο και ένα δακτυλίδι σε ροζ χρυσό 18 καράτια.

Freida Pinto, η ινδή ηθοποιός φορούσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με σμαράγδια (16 καράτια) και διαμάντια και ένα δακτυλίδι από την συλλογή Precious Temptations με τουρμαλίνες και διαμάντια.

Dolores Chaplin,
η βρετανίδα ηθοποιός φορούσε ένα δακτυλίδι σε ροζ χρυσό 18 καράτια με ένα οβάλ διαμάντι και μπριγιάν και ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό με fancy color, pear shaped διαμάντια, ροζ διαμάντια, κίτρινα διαμάντια, καφέ διαμάντια και μπριγιάν.

Caroline Scheufele,
η Πρόεδρος της Chopard, φόρεσε μια ζώνη σε λευκό χρυσό 18 καράτια με fancy-cut διαμάντια, σκουλαρίκια από την συλλογή Red Carpet Collection σε λευκό χρυσό 18 καράτια με rose-cut διαμάντια και ένα μπρασελέ από τιτάνιο με διαμάντια.