Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε τη δική της εκπομπή στο Alter, πολλοί μιλούσαν για μια παρουσιάστρια με μέλλον στην ελληνική τηλεόραση. Σύντομα, όμως, βρέθηκε εκτός τηλεοπτικού σκηνικού, μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στο κανάλι.

Οι ιθύνοντες του ANT1 φαίνεται να έχουν προτείνει στην Σταματίνα την παρουσίαση της καλοκαιρινής πρωινής εκπομπής του σταθμού.

Τι λέει όμως η ίδια η Σταματία Τσιμτσιλή για την απουσία της από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά και για τις φήμες που την θέλουν να επανέρχεται, παρουσιάζοντας το καλοκαιρινό Elatte του ANT1;

«Το τηλέφωνό μου έχει χτυπήσει, υπάρχει ενδιαφέρον και αισθάνομαι τυχερή γι’ αυτό, αλλά είμαστε σε μια εποχή που ένα τηλέφωνο και μια κουβέντα μπορεί να παραμείνουν εκεί και να μην πάρουν ποτέ σάρκα και οστά. Ας μαθευτεί κάτι, όταν πλέον θα είναι σίγουρο ότι θα γίνει», είπε στην εφημερίδα Metro Greece.

Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση; Ε, δεν τρελαίνεται κιόλας!

«Δεν τρελαίνομαι… Δεν ξυπνάω το πρωί και να λέω ότι μου λείπει, δεν πέφτω για ύπνο το βράδυ και να τη σκέφτομαι… Ειδικά όταν βλέπεις γύρω ότι πάει από το κακό στο χειρότερο, αισθάνομαι τυχερή που βρίσκομαι στο χώρο και ασκώ τη δημοσιογραφία με το ραδιόφωνο και το blog. Θα ήθελα, εάν μου δοθεί η ευκαιρία, να το ξανακάνω, χωρίς όμως να τρελαίνομαι».

Όλα τα θέματα για το lifestyle και τη σόουμπιζ στο www.radar.gr