Για τους διάσημους του Χόλυγουντ το να βάζουν τα καλά τους και να περπατούν στο κόκκινο χαλί είναι απλώς μέρος της δουλειάς. Πριν φτάσουν όμως εκεί σίγουρα περπάτησαν με τις τουαλέτες και τα σμόκιν τους σε σχολικούς χορούς, εντυπωσιάζοντας τους συμμαθητές τους .

Οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια αποτελούν σίγουρα μια αποκάλυψη…. Άραγε θα τους αναγνωρίζατε;

Η Meg Ryan, σε χορό του σχολείου Bethel στο Fairfield, του Connecticut το 1979

Μπορεί η Meg Ryan να αδυνατεί να ξεκολλήσει τα μάτια της από τον συνοδό της, δε φαίνεται όμως να ισχύει το ίδιο και για εκείνον που παραμένει ασυγκίνητος. Ίσως αν γνώριζε το πόσο διάσημη θα γινόταν ο νεαρός της φωτογραφίας να είχε φερθεί διαφορετικά.

Ο George Clooney, σε χορό του σχολείου Augusta στο Kentucky το 1979

Δεν είχε τη γοητεία που έχει σήμερα αλλά η συνοδός του φαίνεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που βρίσκεται στην αγκαλιά του. Εκείνη την περίοδο ο George Clooney ονειρευόταν να γίνει παίκτης του μπέιζμπολ αλλά τελικά τον κέρδισε η ηθοποιία.

Η Fergie, σε χορό του σχολείου Glen A. Wilson στο Hacienda Heights της California το 1993

Πριν γίνει η Fergie που όλοι γνωρίζουμε, η Stacy Ferguson είχε «δανείσει»τη φωνή της σε δύο τηλεοπτικά καρτούν. Επομένως, δεν προκαλεί εντύπωση ότι και ως έφηβη είχε το ύφος της σταρ.

Ο Ashton Kutcher, σε χορό του σχολείου Clear Creek Amana στο Homestead, της Iowa το 1996

Φαίνεται ότι ανέκαθεν ο Αshton Kutcher ήταν η ψυχή των πάρτι και εντυπωσίαζε τις συμμαθήτριες του όχι μόνο χάρη στη σικάτη για την εποχή εμφάνιση του αλλά και με τις χορευτικές του φιγούρες.

Βλέποντας τη φωτογραφία, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι όταν πήγε στο κολλέγιο, λίγους μήνες μετά, τον πέταξαν έξω από την εστία επειδή ήταν πολύ «άγριος».

Ο Shaquille O’Neal, σε χορό του σχολείου Robert G. Cole στο Fort Sam Houston, του Texas, το 1989

Φαίνεται πως «το είχε» από μικρός το κυριλέ ντύσιμο. Με τη διαφορά ότι τα κουστούμια του είναι πλέον μεγάθους extra large.


Η Sandra Bullock, στον χορό του σχολείου Washington-Lee στο Arlington, της Virginia το 1982

Όλο χαμόγελα ήταν η Sandra Bullock όταν χόρευε μπλουζ με τον παρτενέρ της το 1982. Αυτό το χαμόγελο ερωτεύτηκαν και πολλοί άντρες μετά από δέκα χρόνια όταν η Sandra Bullock πρωταγωνίστησε στην ταινία «Speed».

H Lindsay Lohan, στο χορό του σχολείου Cold Spring Harbor στη New York το 2001

Οι ευτυχισμένες μέρες της Lindsay Lohan όταν διασκέδαζε με τις συμμαθήτριες της σε σχολικούς χορούς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Παρόλα αυτά έχει ενδιαφέρον να την βλέπουμε πιο χαμογελαστή και πιο ανέμελη.