Περιπλέκονται τα πράγματα στη σχέση της Irina Shayk με τον Cristiano Ronaldo καθώς ο προγραμματισμένος για τις 12 Ιουλίου γάμος φαίνεται να παίρνει αναβολή… τουλάχιστον προσωρινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διανύει μια περίοδο κρίσης καθώς λόγω των βεβαρυμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της Irina, το ζευγάρι έχει να ειδωθεί 3-4 εβδομάδες.

Ο Cristiano φέρεται να ζήτησε από την Irina να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του στη Μαδρίτη αλλά το πανέμορφο μοντέλο μάλλον δεν έχει τη διάθεση να θυσιάσει την καριέρα του.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η ανάμειξη της εν δυνάμει πεθεράς της Irina, Dolores Alveiro που δεν φαίνεται να τρέφει και μεγάλη εκτίμηση στην καλλονή.

Τι κι αν παρακολούθησαν απο κοινού αγώνα στο Santiago Bernabeu μαζί με τον Cristiano Ronaldo τζούνιορ, οι σχέσεις τους παραμένουν παγωμένες. Μάλιστα ο Ronaldo προκειμένου να αποφύγει το να βρίσκονται και οι δύο κάτω από την ίδια στέγη, νοίκιασε στη μητέρα του ένα διαμέρισμα στη Μαδρίτη.

Όσο για την Irina δε φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα από τις θυσίες του συντρόφου της και το ρίχνει έξω στις παραλίες του Μαιάμι μαζί με τη φίλη της επίσης μοντέλο Anne V. Μάλιστα δε δίστασε να μας δείξει πόσο καλά περνάει μακριά από τον Ronaldo ανεβάζοντας η ίδια φωτογραφίες στο twitter από τις ανέμελες στιγμές της.

H Irina φωτογραφίζεται όλο νάζι ενώ απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο Μαιάμι.

H Irina Shayk απολαμβάνει τον αγαπημένο της Cristiano μαζί με τη μητέρα του και το γιο του.