Καλεσμένη στην εκπομπή «Stars System», η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στην Άση Μπήλιου για τον «καρμικό έρωτα» που έχει ζήσει στην προσωπική της ζωή αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τους χωρισμούς.

Η παρουσιάστρια του Alpha, που πρόσφατα βγήκε από μια σχέση, παραδέχτηκε: «Νομίζω πως στους χωρισμούς αντιδρώ όπως ένας κλασικός Καρκίνος. Κλείνομαι στο σπίτι, κλαίω πάρα πολύ, το ζω όλο στην υπερβολή του. Είναι σαν να ζω ένα θεατρικό μόνη μου. Αν είχα κάμερες, σαν big brother, στο σπίτι, θα γελούσε ο κόσμος. Είμαι πολύ μελόδραμα!», ενώ τόνισε: «Τώρα τα λέω έτσι, γιατί το έχω ξεπεράσει. Κάθε φορά που βιώνω όμως έναν χωρισμό, τα πράγματα είναι δύσκολα. Στεναχωριέμαι πολύ, κλαίω πολύ, κλείνομαι πολύ στον εαυτό μου…».

Η Μαρία Ηλιάκη βέβαια συνέχισε πάνω στο ίδιο θέμα αναφέροντας: «Δεν μπορούν να πιστέψουν εύκολα, κάποιοι που δεν με ξέρουν καλά, ότι μπορώ να ταλαιπωρηθώ πολύ σε έναν χωρισμό. Ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ, ταλαιπωρώ πάρα πολύ τον εαυτό μου, μέχρι που κάποια στιγμή γίνεται αυτό το μαγικό, που δεν μπορώ να στο εξηγήσω. Απλά λέω “Εντάξει αρκετά κλάψαμε, πάμε για άλλα! Πάμε να δούμε τι γίνεται παρακάτω”».