Τα Smartphones τους προκαλούν αλλεργία και το Facebook είναι «του διαβόλου». Όσο για το i-pad, καλύτερα να το χρησιμοποιούν οι βοηθοί τους.

Πολλοί διάσημοι δηλώνουν αρνητές της τεχνολογίας και προτιμούν να ζουν χωρίς δεκάδες gadget και ηλεκτρονικούς «δαίμονες» γύρω τους. Ο πολύς George Clooney, μάλιστα, έφθασε στο σημείο να πει ότι θα προτιμούσε να υποβληθεί σε… δακτυλική εξέταση, παρά να ανοίξει profile στο Facebook!

Δείτε εδώ μερικούς διάσημους που δηλώνουν ευθαρσώς ότι είναι… λουδίτες! Εννοείται, βεβαίως, ότι όλοι τους έχουν μία… κουστωδία από βοηθούς, που χρησιμοποιούν όλα όσα εκείνοι σιχαίνονται.

«Προτιμώ να μου κάνουν δακτυλική εξέταση, παρά να ανοίξω προφίλ στο Facebook». Τάδε έφη, George Clooney. Εντάξει George, μας έπεισες!



Ο Prince – ή όπως αλλιώς θέλει να ονομάζεται – δεν θέλει να ζαλίζει το κεφάλι του με το Internet. «Το Internet έχει τελειώσει», δήλωσε στο MTV και έβαλε υποψηφιότητα για τον τίτλο του «Καλύτερου προφήτη».

H Wynona Ryder δεν χρησιμοποιεί το Internet, επειδή φοβάται ότι μπορεί να βρεθεί… μπλεγμένη! Όπως έχει δηλώσει: «φοβάμαι να ψάξω κάτι στο Google, γιατί τα πάντα μπορεί να παρεξηγηθούν. Τη μία στιγμή μπορεί να ψάχνεις πού παίζεται μία ταινία και την άλλη να βρεθείς μπλεγμένος στην ΑλΚάιντα». Ουδέν σχόλιο…

Ο ρώσος εκατομμυριούχος Μιχαήλ Προχόροφ, ο οποίος ήταν και υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας, δεν έχει κινητό τηλέφωνο και γράφει την αλληλογραφία του χειρόγραφα. Μήπως τη στέλνει και με ταχυδρομικό περιστέρι;

O Karl Lagerfeld δεν χρησιμοποιεί υπολογιστές, αν και τους θεωρεί «όμορφα αντικείμενα». Και να ήταν αυτή η μόνη παραξενιά του…