Οι διάσημοι σταρ του Hollywood πολλές φορές φαίνονται λες και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Πόσες φορές έχετε παρατηρήσει έναν διάσημο στο κόκκινο χαλί με συνάχι;

Πολλοί είναι όμως οι σταρ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα όσον αφορά τον ύπνο τους. Με τον απαιτητικό τρόπο ζωής τους και τα συνεχή ταξίδια τους, πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να κοιμηθούν.

Για να δούμε μερικούς σταρ που αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα…

Ο George Clooney έχει παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί άμα δεν είναι ανοιχτή η τηλεόραση. Επίσης έχει δηλώσει ότι ξυπνάει τουλάχιστον πέντε φορές τη νύχτα.

Η Rihanna έχει δηλώσει αρκετές φορές μέσω του Twitter της ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί. Τον Ιανουάριο μετά τη λήξη της περιοδείας της πόσταρε ότι δεν αντέχει τόση σιωπή καθώς το μόνο που ακούει είναι τις σκέψεις της.

Η Lady Gaga έχει δηλώσει ότι έχει τόση ενέργεια που δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. Έχει τύχει να μην κοιμηθεί τρία βράδια σερί. Κάθεται στο κρεβάτι και προσεύχεται για να κοιμηθεί.

Η σύντροφος του Shaquille O Neal έχει παρατηρήσει ότι ο μπασκετμπολίστας τα βράδια όταν σταματάει να ροχαλίζει, χάνει την αναπνοή του για μερικά δευτερόλεπτα.

Η γυναίκα του Kevin Jonas δεν αντέχει το ροχαλητό του συζύγου της με αποτέλεσμα να κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο.

Η Sandra Bullock μετά την υιοθεσία του γιου της έχει περιορίσει δραστικά τις ώρες ύπνου. Έχει δηλώσει ότι κοιμάται τρεις ώρες γιατί θέλει να έχει πλήρη έλεγχο στην φροντίδα του γιου της.