Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους συνεργάτες της στο «Δέστε τους» η Κατερίνα Καινούριου ενώ εξέφρασε την βαθιά εκτίμηση που τρέφει για τον Νίκο Μουτσινά.

«Θέλω πάρα πολύ να μιλήσω για τον Μουτσινά και την Ηλιάκη. Παιδιά ο Μουτσινάς είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες. Δεν έχω λόγια για το ταλέντο του, την ευφράδειά του, το μυαλό του και για το πόσο καλό παιδί είναι.

Με έχει στηρίξει όσο κανένας άλλος, του χρωστάω πολλά και ακόμα και σε αυτό που είμαι σήμερα, που έχω λυθεί – γιατί εγώ όταν ξεκίνησα ήμουν πάρα πολύ μαγκωμένη και στο πρωινό του Mega ήμουν άλλος άνθρωπος.

Με έχει “φτιάξει”, έχει κάτσει ώρες και έχει ασχοληθεί μαζί μου, οπότε σε έναν τέτοιο άνθρωπο χρωστάω πάρα πολλά και τον αγαπώ πολύ. Δεν έχω λόγια, συγκινούμαι κάθε φορά που μιλάω για τον Νίκο. Και αυτό καταντάει γραφικό, αλλά το πιστεύω».

«Θαυμάζω τη Ρούλα Κορομηλά. Μου άρεσε πάρα πολύ πάντα. Τα σόου της τα παρακολουθούσα ανελλιπώς και τώρα μου αρέσει! Και με έχει στηρίξει και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ακόμα και τώρα είναι δίπλα μας, πάνω μας, επειδή είναι και υπεύθυνη της εκπομπής. Και η Ελένη! Βέβαια δεν μπορώ να τις συγκρίνω. Θεωρώ ότι είναι δύο τελείως διαφορετικές παρουσιάστριες».