Το διαμάντι του Αιγαίου, τη Σύμη, διάλεξαν για τις διακοπές τους ο Παναγιώτης Γιαννάκης και η σύζυγός του Ευγενία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην άσος του παρκέ και νυν προπονητής κατέλυσε στο «Iapetos Village», το ξενοδοχείο που προτιμούν οι επώνυμοι για τα super services που παρέχει αλλά και για τα κομφόρ της χλιδής, που αφθονούν. Εκεί, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, το ζευγάρι απολαμβάνει τις βουτιές του στην πισίνα και ζει έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος.

Στη Σύμη όμως βρέθηκε και ο «Mr Tod’s». Ο διάσημος Ιταλός επιχειρηματίας Ντιέγκο Ντέλα Βάλε βρίσκεται στο αιγαιοπελαγίτικο νησί, που τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε must για κροίσους των media και της μόδας, με σκάφος και μεγάλη παρέα.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, όπως μαθαίνουμε από εγκυρότατες πηγές, προχώρησε στην αγορά πολυτελούς οικίας στην περιοχή Εμποριό, την οποία έκανε δώρο στη γυναίκα του. Πέρυσι είχε έρθει ξανά στη Σύμη, μαγεύτηκε από τα κρυστάλλινα νερά και το τοπίο και φέτος αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά της lux έπαυλης.

Από ότι φαίνεται, τώρα πια θα γίνει και μόνιμος κάτοικος του νησιού, αφού θα έρχεται όποτε έχει ελεύθερο χρόνο από τις υποχρεώσεις του στη γείτονα χώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και μία από τις κυρίες που βρέθηκαν στην παρέα του προχώρησε επίσης σε αγορά ακινήτου στην ίδια περιοχή με τον Ιταλό κροίσο.