H Chopard γιόρτασε την πιo πρόσφατη συνεργασία της με τον κόσμο του κινηματογράφου την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

Ως επίσημος χορηγός του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών και δημιουργός του Chopard Trophy που επιβραβεύει στις Κάννες κάθε χρόνο, νέα ταλέντα του κινηματογράφου, ο ελβετικός οίκος θα είναι ο επίσημος χορηγός των μεγαλύτερων γεγονότων του 2012 της «The Weinstein Company» σε σχέση με τις μεγαλύτερες παγκόσμιες τελετές απονμής και κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Η συνεργασία ξεκίνησε με ένα exclusive πάρτυ που έγινε στο Beverly Hilton Hotel για τα Golden Globe Awards και συνεχίστηκε με πάρτυ για την απονομή των Όσκαρς, των BAFTA’s και για τα Φεστιβάλ των Καννών και της Βενετίας.

Η Caroline Scheufele, Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Chopard, κινητήρια δύναμη πίσω απο την μοναδική σχέση της εταιρείας με τον κόσμο του σινεμά, σχολίασε για αυτήν την συνεργασία:

«Ειμαι πολύ ενθουσιασμένη μ’αυτήν την συνεργασία. Δουλεύοντας μαζί με την The Weinstein Company σημαίνει τοσα πολλά οταν αγαπας το σινεμά και τον κόσμο του… Μου άρεσε η συνεργασία με τον Harvey στην ταινία ΝΙΝΕ το 2010, όταν σχεδίασα κοσμήματα Haute Joaillerie για τις πρωταγωνίστριες της ταινίας και έχω ενθουσιασθεί με την νέα αυτή ευκαιρία!»

O Harvey Weinstein δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξανασυνεργαζόμαστε με την Chopard που έχουν μεγάλη ιστορία στην υποστήριξη της τέχνης και του κινηματογράφου ειδικότερα. Η Chopard αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα και σχεδιασμό σε κοσμήματα και ρολόγια και ειμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε μ’αυτήν την εκπληκτική μάρκα».

Η Berenice Bejo, η Penelelope Ann Miller, η Jane Fonda ήταν μερικές απο τις καλεσμένες που έλαμψαν φορώντας Chopard.

Μεταξύ αλλων εδωσαν το παρών οι εξής: Meryl Streep, Michelle Williams, Jessica Alba, Madonna, Paula Patton, Colin Firth, Gerard Butler, Glenn Close, Helen Mirren, Leonardo di Caprio, Cameron Diaz, Rosie Huntington Whiteley, Lindsay Lohan, Kim Kardashian, Rachel Zoe, Jean Dujardin, Heidi Klum, Paris Nicky Hilton, Harvey Weinstein, Andrea Riseborough, Rob Lowe, Georgina Chapman, Busy Philips, Morgan Freeman, Missi Pyle.

Δείτε φωτογραφίες από τη μαγική εκδήλωση…