Πριν καν περάσει ένας μήνας από την ημέρα που η σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ο άσος του NBA, Kris Humphries, απολάμβανε τη συντροφιά δύο ξανθών γυναικών, στη σουίτα που κάποτε μοιραζόταν με την Kim Kardashian!

Μία εξ αυτών, εν ονόματι Shell Maci, ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter, πολλές φωτογραφίες από την ίδια και τη φίλη της στο διαμέρισμα του ζεύγους.

Το… prive πάρτι στην προεδρική σουίτα του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου Gansevoort στο Park Avenue έλαβε χώρα στις 22 Σεπτεμβρίου, λίγο καιρό αφότου η Kim ζήτησε επίσημα διαζύγιο από τον Kris.

Σε μία από τις φωτογραφίες οι δύο νεαρές κοπέλες φαίνεται να κρατάνε μια πετσέτα με τα αρχικά του άλλοτε ευτυχισμένου ζευγαριού, ενώ ο Kris φαίνεται στο βάθος.

Περιηγήθηκαν σε όλο το διαμέρισμα, βγαίνοντας φωτογραφία μπροστά από την ντουλάπα της Kim και δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν και το… μπάνιο τους!

Την ίδια ώρα ο Kris φαίνεται να περνά αμέριμνος στο βάθος, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι κάνουν οι νεαρές κατά την «εξερεύνησή» τους!

Δεν είναι σίγουρο αν έμειναν εκεί το βράδυ, αλλά η Shell ανέβασε στο twitter της: «Θέε μου… τρελή βραδιά η χτεσινή».