Τα είχε όλα! Εκρηκτική εμφάνιση, μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ  και ένα θυελλώδη έρωτα με Βραζιλιάνα καλλονή. Σήμερα ο Τεό Θεοδωρίδης «Ο Έλληνας θεός», όπως τον αποκαλούσαν, ζει το δικό του Γολγοθά στις φυλακές μετά τη σύλληψη του με 4 κιλά κοκαΐνης και την κατ’ επέκταση καταδίκη του.

Ο Τεό Θεοδωρίδης γνώρισε την εκλεκτή της καρδιάς του Τζουλιάνα (που είναι μοντέλο από τη Βραζιλία), πριν από περίπου τρία χρόνια όταν εκείνη ήρθε στην Ελλάδα για δουλειές και…«κόλλησαν αμέσως». Η γνωριμία του με τη Τζουλιάνα τους οδήγησε σύντομα στη συγκατοίκηση. Όσοι τους έβλεπαν μαζί έλεγαν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και ότι αυτή η σχέση του Τεό ήταν διαφορετική από τις άλλες. Και μάλλον είχαν δίκιο αφού το ζευγάρι ήταν αχώριστο. 

Σε δηλώσεις της για το συμβάν το όμορφο μοντέλο, είπε: «είναι ένας πανέμορφος άντρας, με μία καρδιά που ξέρει ν’ αγαπά, με μία φοβερή ζωή και μία καταπληκτική καριέρα. Τον λατρεύω και το ξέρει».

Αυτές είναι οι σκέψεις του 20χρονου μοντέλου που η ζωή της έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε μία τόσο μικρή ηλικία. Εκείνη όμως επιμένει . Βρήκε τον έρωτα και δεν θέλει να τον χάσει έτσι απλά.

Αν και η Βραζιλιάνα καλλονή βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες εκτός Ελλάδας, φροντίζει να έχει συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τεό . Μία μόνο φορά τον επισκέφτηκε στις φυλακές, κατά την περίοδο που ο Τεό ήταν προφυλακισμένος. Εκεί ο Τεό είχε την ευκαιρία να τη πάρει στην αγκαλιά του και να πάρει κουράγιο για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες μέρες.

Πηγή: CIAO