Ένα κρεβάτι νοσοκομείου αξίας 100.000 λιρών βοηθάει τον βαριά άρρωστο George Michael να καταπολεμήσει την πνευμονία από την οποία πάσχει. Τον έστειλαν κατευθείαν σε νοσοκομείο της Βιέννης την προηγούμενη βδομάδα, όταν αρρώστησε κατά την διάρκεια της ευρωπαϊκής του περιοδείας.

Οι γιατροί Christoph Zielinski και Thomas Staudinger, οι οποίοι παρακολουθούν στενά τον τραγουδιστή δήλωσαν ότι πάσχει από βαριάς μορφής πνευμονίας και πρέπει να παρακολουθείται στενά. Δήλωσαν επίσης ότι η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί και δέχεται την θεραπεία που του δίνουν. Η εφημερίδα The Sun ισχυρίστηκε όμως ότι ο τραγουδιστής εκδήλωσε ένα καινούριο σύμπτωμα, το οποίο εμποδίζει την εισροή οξυγόνου στο αίμα, το οποίο μπορεί να είναι θανατηφόρο.

Ο Michael θεραπεύεται πλέον στο «Triadyne Proventa» κρεβάτι , το οποίο χρησιμοποιείται για ανθρώπους που πάσχουν από πνευμονία και δεν μπορούν να κινηθούν. Ο γιατρός Carol Cooper δήλωσε ότι το κρεβάτι αυτό μάλλον του έχει σώσει την ζωή αλλά έχει δρόμο ακόμα μέχρι να αναρρώσει. Το κρεβάτι αυτό προσαρμόζεται στο σώμα του καθενός για να βοηθήσει την κυκλοφορία του αίματος. Βοηθάει επίσης στο να μειώνει την πίεση στα πνευμόνια.