Η Σοφία Κούστα είναι από τις γυναίκες εκείνες που δεν προσυπογράφουν την άποψη που έχουν οι περισσότεροι για τις διακοπές τους: το τρίπτυχο μπάνιο-φαγητό-ξεκούραση δεν είναι αρκετό για εκείνη.

Έτσι, όταν εθεάθη να καλπάζει πάνω σε ένα πανέμορφο άλογο στην Παράγκα της Μυκόνου, οι μόνοι που αισθάνθηκαν έκπληξη ήταν αυτοί που δεν την ξέρουν.

Με χάρη και ευκολία έμπειρου αναβάτη ανέβηκε στο κατάλευκο άλογο και με μόνη περιβολή του μαύρου σέξι μαγιό της και ένα ζευγάρι ασορτί γυαλιά, κατάφερε από το πρώτο λεπτό να απολαύσει την ελευθερία των καλπασμών.

Ικανό παρτενέρ σ’ αυτή τη δραστηριότητα βρήκε τον ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο που κάνει επίσης διακοπές στο νησί μαζί με την Ελληνοαμερικανίδα σύζυγό του Αντωνία Βεντούρα.

Όσο για τον σύζυγό της – όπως αναφέρει το Real life, ένθετο της Realnews – δόκτορα Γιάννη Κούστα, εκείνος προτιμά ένα από τα παραδοσιακά σπορ της άμμου, αυτό της ρακέτας.

Την περασμένη Πέμπτη το ζευγάρι και οι δύο κόρες τους, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών τους, αναχώρησαν με το μοντέρνο και φουτουριστικό 50μετρο Aifos για τις Μικρές Κυκλάδες, όπου θα κάνουν ένα τουρ προτού επιστρέψουν στη Μύκονο.