Η Υβόννη Μπόσνιακ δεν είναι μόνο ένα επιτυχημένο μοντέλο. Πριν από λίγο καιρό τη γνωρίσαμε και το ρόλο της σχεδιάστριας αφού μαζί με την Καρολίν ντε Σόουζα σχεδίασε μια σειρά από μπλουζάκια τα οποία έγραφαν «Smile», με σκοπό τα έσοδα από τις πωλήσεις τους να διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα Παιδικά Χωριά SOS.

Σύμφωνα με την «Espresso», το μοντέλο ετοιμάζει τώρα μια σειρά από παπούτσια για γνωστή εταιρεία, τα οποία θα κυκλοφορήσουν εντός της επόμενης χρονιάς. Πρόκειται για γυναικεία παπούτσια με πολύ στιλ και άποψη που θα φοριούνται όλες τις ώρες. Θα υπάρχει όμως και μια σειρά για σπέσιαλ βραδινές εμφανίσεις.

«Η Υβόννη δεν θέλει να γίνει σχεδιάστρια για να μπει σε κάποιον άλλο χώρο έχοντας απλών μια δεύτερη δουλειά. Το σχέδιο μόδας είναι αυτό που αγαπούσε πάντα και τώρα της δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα όνειρά της» σημειώνει άτομο του στενού περιβάλλοντος του μοντέλου.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Υβόννη είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, ενώ το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα στην πρεμιέρα του Στέλιου Ρόκκου.