Με αφορμή το πρωταγωνιστικό του ρόλο στην περιπέτεια «Abduction» ο 19χρονος ηθοποιός που έγινε γνωστός από το «Twilight» Taylor Lautner φωτογραφήθηκε για το GQ της Αυστραλίας και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη δημοσιότητα.

Ο νεαρός ηθοποιός δεν δείχνει να αγχώνεται για το γεγονός ότι είναι αγαπητός στους παπαράτσι, κάθε άλλο: «Εξαρτάται από τη διάθεση που έχεις. Πρέπει να πάρεις μια απόφαση πριν βγεις έξω: είσαι πρόθυμος να υπογράφεις αυτόγραφα, να βγάζεις φωτογραφίες, να χαιρετάς και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους;. Δεν θα έλεγα ότι με αγχώνει αυτό. Το ζήτησα. Σε μπερδεύει λίγο. Αλλά όταν με μπερδεύει, λέω στον εαυτό μου: γιατί είμαι μπερδεμένος. Κάνω αυτό που αγαπώ. Απλά κάποιες φορές πραγματικά θέλεις να κάνεις αυτό που έχεις να κάνεις».

Πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο αγαπημένο του σπορ που δεν είναι άλλο από τα αυτοκίνητα. «Όπως ξέρετε, οδηγώ το ίδιο αυτοκίνητο (μία BMW) εδώ και τέσσερα χρόνια. Αλλά πάντα ήμουν τεράστιος φαν των αυτοκινήτων. Και πάντα πήγαινα να κάνω συμφωνίες. Και ήταν μεγάλη η διαδικασία μέχρι να πάρω ένα αυτοκίνητο σαν αυτό. Ήταν ένα παιδικό μου όνειρο».