Το υποκατάστημα της εταιρείας ρούχων της Madonna στη Νέα Υόρκη επέλεξε η Beyonce για να παρουσιάσει το νέο άρωμα της προσωπικής της συλλογής, που έχει το όνομα Pulse.

H μαύρη καλλονή και πολυτάλαντη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Macy’s χαρούμενη και απαστράπτουσα και μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

«Είχα δει σε ένα όνειρο ότι θα ανακοίνωνα την εγκυμοσύνη μου στα βραβεία του MTV και το έκανα πράξη» είπε στην εκπομπή Αccess Ηοllywood και πρόσθεσε: «Εξάλλου θεωρώ ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος να το ανακοινώσω δημόσια». Η τραγουδίστρια μίλησε και για τη σχέση της με το σύζυγο της, τον ράπερ Jay-Z. «Με τον άντρα μου, είμαστε μαζί δέκα χρόνια, αυτό το παιδί ήταν η φυσική συνέχεια και η έκφραση των δυνατών συναισθημάτων που μας ενώνουν.»

Η Beyonce συνέδεσε το νέα όραμα της συλλογής που φέρει το όνομα της, με το θαύμα της μητρότητας που βιώνει στην προσωπική της ζωή. «Είναι γεγονός ότι λόγω εγκυμοσύνης η αίσθηση τις όσφρησης έχει αυξηθεί, αισθάνομαι τις μυρωδιές πολύ πιο έντονα».

Η ποπ σταρ επέλεξε για την εμφάνιση της στη βραδιά προώθησης του Pulse μια δημιουργία του οίκου Lanvin.

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή Entertainment Tonight Canada που θα μεταδοθεί απόψε μίλησε για τα συναισθήματα που της δημιούργησε η εγκυμοσύνη της και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της. «Είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί, νιώθω ελεύθερη και δυνατή, η εγκυμοσύνη μου έχει δώσει μια αίσθηση μεγάλης δύναμης», είπε χαρακτηριστικά.

Η ευτυχία άλλωστε είναι κάτι που αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό της και στη λάμψη που εκπέμπει.