Παρά τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό και παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν προσπάθησε να κρύψει τη σχέση της με τον μπεϊζμπολίστα των New York Yankees Alex Rodriguez από τους δημοσιογράφους που τους κυνηγούσαν, ήταν η πρώτη φορά που η Cameron Diaz μίλησε ανοιχτά για το ειδύλλιό τους σε τηλεοπτική εκπομπή.

Και αφού αποφάσισε να μιλήσει… τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι!

Η διάσημη ηθοποιός όχι μόνο αποκάλυψε ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, αλλά παραδέχτηκε ότι είναι και πάρα πολύ ερωτευμένη.

Έχει και μια ταινία να προωθήσει άλλωστε… και η δημοφιλέστατη εκπομπή «Late Show» του «David Letterman» ήταν μια καλή ευκαιρία!

Μην ξεχνάτε ότι στην ταινία συμπρωταγωνιστεί με τον πρώην σύντροφό της Justin Timberlake.

Ο παρουσιαστής μάλιστα τη ρώτησε για μια συγκεκριμένη φωτογραφία, αυτή που την έδειχνε να ταΐζει στο στόμα τον καλό της, κατά τη διάρκεια του Super Bowl στο στάδιο Miami Dolphins.

«Βλέπαμε το παιχνίδι και ετοιμαζόμουν να φάω τα τελευταία ποπ κορν και ξαφνικά… βλέπω το χέρι του να πλησιάζει. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι δε δέχομαι να “βάζουν ποτέ χέρι” στο φαγητό μου, ειδικά όταν πρόκειται για την τελευταία μπουκιά» είπε η Cameron και συνέχισε: «Του είπα “τι πας να κάνεις εκεί;” αλλά μετά σκέφτηκα ότι τον αγαπάω πολύ και ότι άξιζε να κάνω αυτή τη “θυσία”».