Σκέψεις, φόβους και συμπεράσματα μετά το φινάλε της πιο δύσκολης, σε ανθρώπινο επίπεδο, σεζόν της ζωής του, μοιράζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Σε συνέντευξη του στο «Radar» παραδέχεται ότι έχει βιώσει τεράστια επιτυχία αλλά και πολλές δύσκολες συγκυρίες.

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι κλείνοντας τα 40 θα βρεθώ αντιμέτωπος με τόσα αδιέξοδα, τόση λάσπη και ανθρώπινες απογοητεύσεις. Πραγματικά μου ήρθαν μαζεμένα τόσα προβλήματα τα οποία έπρεπε να διαχειριστώ που νόμιζα ότι δεν θα είχα την αντοχή.

Αναγκάστηκα να επαναπροσδιορίσω αξίες, προτεραιότητες και στόχους. Κατέληξα πως η οικογένεια και οι λίγοι και πραγματικοί φίλοι που έχεις δίπλα σου είναι το μόνο υγιές κομμάτι μέσα σε όλη αυτή την παράνοια. Είδα τον εαυτό μου να γίνεται πιο σκληρός, πιο καχύποπτος κι αποφάσισα να κάνω νέα αρχή», δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι πολλοί από τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκε του έδειξαν το άσχημο πρόσωπό τους, δήλωσε: «Επέλεξα να έχω δίπλα μου μόνο όσους μου έδειξαν ανθρωπιά, τους υπόλοιπους τους ονόμασα “φίλους 180”. Είναι η τιμή της φιάλης που θα πληρώνουν πλέον για να με βλέπουν αυτοί με τους οποίους επέλεξα να κόψω κάθε σχέση γιατί είδα στα δύσκολα πόσο είναι ανάξιοι της αγάπης και της εμπιστοσύνης μου».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αντώνης Ρέμος για τη σύντροφο του Υβόννη. Είπε χαρακτηριστικά: «Μπήκε στη ζωή μου στη χειρότερη μου φάση. Η προηγούμενη μου σχέση δεν βίωσε σχεδόν καθόλου τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα. Όλο το “πακέτο” δυστυχώς το έχει φάει η Υβόννη. Το ότι είναι διαρκώς δίπλα μου, μου δίνει πραγματικά δύναμη».