Το ένα κακό μετά το άλλο για την Έλλη Κοκκίνου! Μετά το τέλος του «Greek Idol» η τραγουδίστρια μπήκε στο αυτοκίνητο της παραγωγής με τους συνεργάτες της, ώστε να πάνε στο κέντρο που εμφανίζεται με το Βασίλη Καρρά. Το αυτοκίνητο όμως έμεινε ξαφνικά στο δρόμο και δεν έπαιρνε με τίποτα μπρος.

Ο οδηγός επικοινώνησε με την παραγωγή και λίγα λεπτά μετά ένα μίνι βαν έφτασε, ώστε να τους μεταφέρει. Το κακό όμως δεν σταμάτησε εκεί! Ένα χιλιόμετρο πριν φτάσει στο νυχτερινό κέντρο, μπροστά στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου, σε μια στροφή το όχημα λόγω ολισθηρότητας του βρεγμένου οδοστρώματος ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να πάθει σοβαρές υλικές ζημιές.

Ευτυχώς, όμως στάθηκε τυχερή η Έλλη Κοκκίνου, αφού φορούσε ζώνη, όπως και οι συνεργάτες της. Τελικά, έφτασε τρίτο αυτοκίνητο, που την μετάφερε αισίως στο κέντρο. «Ο Βασίλης είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης. Απόψε έδειξε πόσο ακομπλεξάριστος είναι, αλλά και πόσο σπουδαίος, έτσι ώστε να εμφανιστεί στη σκηνή πριν από μένα», ήταν τα λόγια της στη σκηνή, σύμφωνα με την Espresso, ευχαριστώντας το Βασίλη Καρρά, που βγήκε νωρίτερα να τραγουδήσει λόγω της αργοπορίας της.