Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε η πρόταση, παρουσιάστρια του «Master Chef Junior» να είναι μια «Barbie», η οποία δεν είναι άλλη από την Δούκισσα Νομικού. Μην ξεχνάμε ότι η παρουσιάστρια είχε μεταμορφωθεί σε κούκλα διά χειρός του Τρύφωνα Σαμαρά, με αφορμή τα πενήντα χρόνια που έκλεισε η κούκλα Barbie.

Τώρα λοιπόν που στις συσκέψεις των στελεχών του Mega ακούγονται οι προτάσεις για το ποια θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο ρόλο της παρουσιάστριας, ήταν λογικό να αναφερθούν και στην καλλονή, η οποία άλλωστε είναι αγαπητή και στα παιδιά, ενώ με τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us» ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Mega ειπώθηκε πως γνωστή βιομηχανία παιδικών παιχνιδιών που πρόκειται να είναι από τους μεγάλους χορηγούς του «Master Chef Junior» στηρίζει τη Δούκισσα.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, θα τους άρεσε η παρουσιάστρια, που έχει ταυτιστεί και με την κούλα Barbie, να βοηθά τα παιδιά στις μαγειρικές δοκιμασίες. Άλλωστε είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να προσεγγίζει με τον καλύτερο τρόπο τους λιλιπούτειους μάγειρες.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν γύρω στον Απρίλιο, οπότε θα ξεκινήσουν και οι προετοιμασίες ώστε αμέσως μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς να αρχίσουν τα γυρίσματα.