Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και ρωτήθηκε για το εξώδικο του πρώην συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, με την ίδια να εκφράσει την αγανάκτησή της.
«Αχ, παιδιά, όχι πάλι! Όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει! Δεν ξέρω ποιος μιλάει, εγώ ό,τι έχω να πω το είπα. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο. Είναι 18 τα χρόνια που ασχολούνται μαζί μου, το έχω συνηθίσει πια», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια πρόσθεσε η ηθοποιός: «Τα ΜΜΕ ασχολούνται με τα πάντα, γιατί σε δουλειά να βρισκόμαστε. Εγώ κάνω τη ζωή μου, κοιτάζω τον εαυτό μου και να είμαι χαρούμενη. Θέλω να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και ο καθένας ας κάνει ό,τι νομίζει, αρκεί να μην παραβιάζει την ελευθερία μου. Μέχρι τώρα με σέβεστε και σας σέβομαι».