Το νέο επιχειρηματικό σχέδιο του  Θόδωρου και του Γιάγκου Αγιοστρατίτη ακούει στο όνομα «GIO» και βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου «The Margi» στο Καβούρι.

Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο ιταλικό ρεστοράν που φέρει τη σφραγίδα του βραβευμένου chef Παναγιώτη Γιακαλή ενώ αρχιτεκτονικά φέρει την υπογραφή του γιου του Στέλιου Αγιοστρατίτη, Γιάγκου.

«Θέλαμε να “ντύσουμε” τον χώρο με χαρούμενα χρώματα» αναφέρει στο Newsbeast ο επιχειρηματίας Θόδωρος Αγιοστρατίτης «και νομίζω το πετύχαμε» συμπληρώνει.

Όσοι έχουν επισκεφθεί τη νέα επιχειρηματική προσπάθεια των δυο αδελφών επιχειρηματιών υποστηρίζουν ότι το «GIO» δημιουργεί την ατμόσφαιρα Βόρειας Ιταλίας ενώ για κάποιους άλλους η εσωτερική διακόσμηση παραπέμπει σε γαλλικούς κήπους. Το βέβαιο είναι πως η κουζίνα του «GIO» παραμένει κλασική ιταλική με πρώτες ύλες από τη φάρμα – αγρόκτημα που δημιούργησαν οι δυο επιχειρηματίες στην περιοχή των Μεσογείων. Εδέσματα που συνοδεύονται από ετικέτες κρασιών από την κάβα που δημιουργήθηκε και αυτή πολύ πρόσφατα μέσα στο πεντάστερο ξενοδοχείο που διευθύνουν.

«Δημιουργήσαμε ένα κελάρι με τριακόσιες ετικέτες κρασιών για τους γνώστες αλλά και για εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι εξαιρετικά καλό» μας αναφέρει ο Θόδωρος Αγιοστρατίτης και συμπληρώνει «κάποιες από τις ετικέτες στο κελάρι που δημιουργήσαμε προέρχονται και από την Ιταλία, χωρίς αυτός να είναι στόχος μας».

Το «GIO» έχει ήδη μπει στο χάρτη όσων θέλουν να δοκιμάσουν αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, παρότι έχει μόνο τρεις μήνες ζωής πίσω του.

Όσο για τους δυο επιχειρηματίες, φαίνεται πως δηλώνουν έτοιμοι για την ανακαίνιση – ανάπλαση του κτιρίου στην περιοχή της Ρηγίλλης που θα μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο και στο οποίο θα είχαν ξεκινήσει οι εργασίες αν δεν υπήρχαν στη μέση θέματα γραφειοκρατικά.