Η συνάντηση της Ναταλίας Γερμανού με τον Δημήτρη Πανόπουλο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαρτίου, ωστόσο, οι δυο τους επέλεξαν να μην αναφερθούν καθόλου on air στις πρόσφατες δηλώσεις του δημοσιογράφου για τις «κακές μέρες» της παρουσιάστριας και τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στη συνεργασία τους.
Παρότι η τηλεοπτική τους συζήτηση κύλησε σε ήπιους τόνους, το κλίμα εκτός αέρα δεν ήταν το ίδιο. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή «Buongiorno», οι δυο τους είχαν έναν όχι και τόσο ευχάριστο διάλογο όταν έκλεισαν οι κάμερες. Μάλιστα, όπως ανέφερε, μία συγκεκριμένη ατάκα του Δημήτρη Πανόπουλου προς τη Ναταλία Γερμανού φαίνεται πως την ενόχλησε ιδιαίτερα.
«Και μένα μου ήρθαν διάφορα μηνύματα. Θα τα μεταφέρω, δεν είναι κάτι προσβλητικό. Είναι πληροφορία, δεν το έχω διασταυρώσει, ένας μου το είπε και το μεταφέρω. Δεν είναι ρεπορτάζ. Στο πλαίσιο της συζήτησης που είχαν μετά το τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης Πανόπουλος και η Ναταλία Γερμανού, εκεί ο Δημήτρης της είπε: “τουλάχιστον εγώ τα είπα, πολλοί συνεργάτες σου θεωρούν αυτά που είπα κι εγώ αλλά δε στα λένε γιατί φοβούνται”. Αυτό στεναχώρησε πάρα πολύ τη Ναταλία, η οποία του ζήτησε να ονοματίσει τα πρόσωπα. Τα υπόλοιπα δε θέλω να τα πω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Δείτε το βίντεο στο 06:25: