Το πρώην μοντέλο των 90s, Στέλλα Καπεζάνου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη που είναι η ζωγραφική.

«Θυμάμαι από πάντα να ζωγραφίζω, γιατί όταν ήμουν πολύ μικρή ήμουν με τη μητέρα μου στο σπίτι, η οποία ζωγράφιζε. Από τότε πίστευα ότι είμαι ζωγράφος και όχι ότι θέλω να γίνω», είπε αρχικά η Στέλλα Καπεζάνου, η οποία είναι ζωγράφος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα καλά του επαγγέλματος είναι η εσωτερική πληρότητα. Όταν λείπω διακοπές και για αρκετές ημέρες με δυσκολεύει, με τρώνε τα χέρια μου, θέλω την ηρεμία μου και το στούντιο. Κεντράρομαι με τον εαυτό μου. Τα κακά του επαγγέλματος είναι πολλαπλά και ένα από αυτά είναι ότι δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Δεν έχει δηλαδή μια σιγουριά. Ταξιδεύεις χεράκι-χεράκι με τη μη ασφάλεια, η οποία δεν είναι απαραίτητα ανασφάλεια».

H Στέλλα Καπεζάνου είναι μητέρα ενός αγοριού, του Κάρολου, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Φιξ. Η ζωγράφος μίλησε για τη μητρότητα, σημειώνοντας: «Η μητρότητα με άλλαξε σαν άνθρωπο και σίγουρα θα με άλλαξε και στην τέχνη. Αυτά όμως, είναι τόσο σταδιακά και σε βάθος τόσων πολλών χρόνων που δεν μπορώ να τα εντοπίσω άμεσα. Σίγουρα σαν άνθρωπο με άλλαξε, γιατί μαλάκωσε τις γωνίες μου. Οι δύο μεγάλες μου αγάπες είναι ο γιος μου και η ζωγραφική». 

«Δεν νοσταλγώ τίποτα από τη δεκαετία του ’90. Απολύτως τίποτα. Δεν νοσταλγώ τίποτα από το παρελθόν. Σαν χαρακτήρας γυρίζω μόνο στο παρελθόν για να πάρω πληροφορία. Δεν θέλω τα πράγματα να είναι όπως παλιά» τόνισε το πρώην μοντέλο.