Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Buongiorno». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα τέσσερα εγκεφαλικά που υπέστη στο παρελθόν, τον τρόπο που τα αντιμετώπισε και τη στήριξη που δέχτηκε από τη σύζυγό του, με την οποία συνεργάζονται σε θεατρική παράσταση.

«Υπήρχαν προτάσεις από την τηλεόραση και μάλιστα αρκετές προτάσεις. Σε όλες ήμουν αρνητικός. Δεν νερώνω ποτέ το κρασί μου. Ήθελα να επιστρέψω και το είχα πει στη Σοφία ότι αν επιστρέψω στην τηλεόραση θα επιστρέψω μόνο με κάτι δικό μας, κάτι που έχουμε γράψει μαζί» σημείωσε αρχικά ο Μάριος Ιορδάνου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάθε εμπόδιο στον δρόμο μου γίνεται ο δρόμος μου. Αυτό που έγινε, που πέθανα και γύρισα, λειτούργησε όλο θετικά. Είπα “δεν θα πεθάνεις σήμερα”. Εγώ ήξερα εκείνη τη στιγμή που έφευγα ότι θα πεθάνω πλήρης, ήθελα να κάνω αυτό που ήθελα και είχα τη σύντροφό μου δίπλα μου. Όλα τα άλλα για μένα δεν μετρούσαν. Εν πάση περιπτώσει τον θάνατό μου δεν τον φοβάμαι. Γιατί όταν εγώ είμαι εκεί δεν θα είναι αυτός».

«Από τον φόβο μου να χάσω τον Μάριο, πήγα να πεθάνω εγώ. Όταν ο Μάριος έχει χάσει τους παλμούς του και είχε πέσει στο παρμπρίζ, συνειδητοποίησα ότι είχα 5 δευτερόλεπτα για να πανικοβληθώ. Μόνος του κρατήθηκε στη ζωή» σημείωσε από την πλευρά της η Σοφία Καζαντζιάν.

Όσο για το αν αναθεώρησε κάποια πράγματα μετά από την περιπέτεια της υγείας του, ο ηθοποιός απάντησε: «Όχι. Απλά θα έλεγα ότι περαιτέρω αφυπνίστηκα. Αυτή η περιπέτεια με έκανε πάρα πολύ δυνατό. Πήγα και γύρισα. Είχα πάθει 4 εγκεφαλικά. Έκανα μαγνητική και τώρα είναι πεντακάθαρος ο εγκέφαλός μου, σαν να μην τα έπαθα ποτέ».