Δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, κλήθηκε να σχολιάσει η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη, στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη».

Χαρακτηριστικότερο όλων το ξέσπασμά της σε πολιτικό πάνελ πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006, όταν η ίδια ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Νικήτα Κακλαμάνη, στηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος, σήμερα υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχε τότε στα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Ένα «Τι να πει η κ. Τριφύλλη;» του Απόστολου Γκλέτσου, είχε βγάλει τότε εκτός εαυτού την ηθοποιό, η οποία είχε εκστομίσει αποχωρώντας από την εκπομπή των Οικονομέα και Καμπουράκη «Δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα ρε μ…». Ερωτώμενη αν έχει μετανιώσει για το συγκεκριμένο ξέσπασμα, δήλωσε πως «Πεταχτήκαν τα μάτια μου έξω, τα κράταγα. Δεν περίμενα να μου κάνει λεκτική επίθεση ο Αποστόλης, γιατί τον αγαπώ και μ’ αγαπά και είναι φίλος μου. Το χέρι μου από το χτύπημα στο τραπέζι, μελάνιασε, πήγα στο νοσοκομείο. Είναι το σλόγκαν της ζωής μου, πώς να το μετανιώσω;».