Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστήριξε τον Μάρκο Σεφερλή μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε τους λόγους.

«Πιστεύω ότι ο Μάρκος θα πρέπει να σταματήσει γιατί δεν είναι καλή αυτή η διαδικασία. Επειδή τον ξέρω από τα πρώτα του βήματα, τον ξέρω σαν άνθρωπο και τον χαρακτήρα του, είναι αλώβητος κι έχω να σημειώσω κάποια σημεία γιατί αγαπώ και στηρίζω Μάρκο Σεφερλή», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Στη συνέχεια, απαρίθμησε τους λόγους που τον στηρίζει. «Είναι αυτόφωτος, αυτοδημιούργητος, αυθεντικός και δεν είναι δήθεν. Δεν ασχολείται με τους άλλους, παρά μόνο με τη δουλειά του. Δεν έχει προσβάλει κανέναν συνάδελφο, δεν έχει κακολογήσει κανέναν, παρότι έχει ακούσει πάρα πολλά», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν έχει πολιτικές πλάτες και στηρίγματα. Δεν ζει από επιχορηγήσεις και χορηγίες, δεν έχει εναλλακτικό δήθεν θέατρο. Δεν έχει αποδομήσει έργα και συγγραφείς για να εντυπωσιάσει. Δεν στηρίχθηκε από κανέναν, όταν αντιμετώπισε πόλεμο και δύσκολες στιγμές ενώ είναι γνωστό πως έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο. Για όσους μιλάνε, έχει κατορθώσει να γεμίσει για 20 χρόνια θέατρα μόνος του. Έγινε παρουσιαστής και παρουσιάζει εκπομπές στην τηλεόραση, γιατί είναι επιτυχημένος».

Τέλος, o Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Έχει δώσει αγάπη και έχει εισπράξει μίσος. Τον Μάρκο τον ξέρω από μικρό παιδί. Δεν έχει καμία διάθεση να ξεφτιλίσει και να προσβάλει κανέναν. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χτυπάμε τον Μάρκο και όχι τους δήθεν. Να σταματήσει αυτή η ιστορία. Γιατί πρέπει να χτυπάμε έναν άνθρωπο; Κάτι σημαίνει αυτό. Ίσως γιατί έχει μια δύναμη και μάς φοβίζει αυτή η δύναμη της αγάπης του κόσμου. Ε όχι, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Ο κόσμος ξέρει και εκτιμά».