Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, την υποψηφιότητα του Απόστολου Γκλέτσου για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τη σχέση του με την Τζένη Οικονόμου.

Για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα σημείωσε: «Ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι η ποινική δίωξη για σοβαρή σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος ήταν εσφαλμένη. Έπρεπε να είχε ασκηθεί δίωξη για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κάτι το οποίο αποφάσισε το συμβούλιο εφετών στη συνέχεια. Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να επηρεάζει τον δικαστή, άστοχη η παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση του Λύτρα. Έχουν γίνει πολλά άστοχα σχόλια για τον Απόστολο Λύτρα, όπως ότι βγήκε να ξεσκάσει στα μπουζούκια. Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει γι΄ αυτό το ατυχέστατο περιστατικό και θλιβερό γεγονός του ξυλοδαρμού».

Για την απόφαση του Απόστολου Γκλέτσου να δηλώσει υποψηφιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος υπογράμμισε: «Είναι δικαίωμα του. Του αρέσει η πολιτική και έκανε μία επιλογή, η οποία θα κριθεί από τους ψηφοφόρους. Δεν πιστεύω ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα φτάσει ποτέ στο να γίνει πρωθυπουργός δεν νομίζω ότι το λέει σοβαρά αυτό».

Όσον αφορά στη σχέση του με την Τζένη Οικονόμου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σχολίασε: «Πράγματι, εδώ και εννέα μήνες έχω δεσμό. Γνωριστήκαμε τα Χριστούγεννα. Δεν παρακολουθώ και δεν ασχολούμαι με τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική μου ζωή. Ο καθένας διατυπώνει τις απόψεις του ελεύθερα. Δεν με απασχολεί και ούτε με απασχόλησε ποτέ αυτό. Ναι, είμαι ερωτευμένος».