Ο 84χρονος Αλ Πατσίνο ήταν παρών στα γενέθλια της 30χρονης πρώην συντρόφου του, Νουρ Αλφαλά. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, που είναι το τέταρτο παιδί του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ.

Η αδελφή της Νουρ Αλφαλά, Σοφία, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι, στο οποίο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η τρίτη αδελφή τους, Ρέμι, και η κόρη του Μπρους Γουίλις, Σκάουτ.

Η σχέση του Αλ Πατσίνο με την κατά πολύ νεότερή του Νουρ ξεκίνησε την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού με τους δύο να αποκτούν παιδί τον Ιούνιο του 2023.

Τρεις μήνες αργότερα οι δύο τους συμφώνησαν σε κοινή κηδεμονία του μικρού Ρόμαν με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ να υποχρεώνεται να πληρώσει εφάπαξ 110.000 δολάρια καθώς και 30.000 δολάρια κάθε μήνα ως διατροφή. Ο ηθοποιός συμφώνησε να πληρώσει επίσης 13.000 δολάρια για βραδινή νταντά και να καλύψει τα ιατρικά έξοδα που δεν καλύπτονται από την ασφάλεια του αγοριού. Τέλος έχει συμφωνηθεί να καταβάλλει ετησίως 15.000 δολάρια σε ένα ταμείο εκπαίδευσης για τον Ρόμαν. Το πρώην ζευγάρι φαίνεται να έχει καλές σχέσεις.

Ο πρωταγωνιστής του «Νονού» δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Εν τω μεταξύ, η Nουρ Αλαφαλά είχε δηλώσει στο παρελθόν στο TMZ ότι «δεν είναι ο τύπος που παντρεύεται».