Ο Ματ Λε Μπλανκ, ο αγαπημένος «Τζόι» από τα «Φιλαράκια», έχει κάνει τους συμπρωταγωνιστές του να ανησυχούν, την ώρα που πλησιάζει η επέτειος από τον έναν χρόνο που ο Μάθιου Πέρι, έφυγε από τη ζωή.

Από τον τραγικό θάνατο του «Τσάντλερ» τον Οκτώβριο του 2023, ο Ματ Λε Μπλανκ. σπάνια εμφανίζεται δημόσια. Σε μία από τις σπάνιες αυτές εμφανίσεις του, απαθανατίστηκε στο Λος Άντζελες και «ανησύχησε» τους συμπρωταγωνιστές του, δήλωσε πηγή στο In Touch Weekly.

«Κανείς δεν κατηγορεί τον Ματ για κάτι στον τρόπο ζωής του. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτό που ανησυχεί όμως, την Τζεμ [Άνιστον] και όλα τα “Φιλαράκια”, είναι ότι είναι τόσο απομονωμένος αυτές τις μέρες και μετά βίας μαθαίνουν τα νέα του» είπε ο άνθρωπος από το περιβάλλον τους, όπως αναμεταδίδει η Daily Mail.

«Είναι σε επαφή μετά τον τραγικό θάνατο του Μάθιου Πέρι. Αλλά ο Ματ έχει απομονωθεί και κάνει τα δικά του χωρίς κανένα ενδιαφέρον για κοινωνικοποίηση. Και αυτό είναι στενάχωρο για τους φίλος του» είπε η πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα.

«Ήταν τόσο αισιόδοξος, χαρούμενος τύπος, αλλά τώρα είναι σαν να μην αισθάνεται άξιος να βρίσκεται με κάποιο τρόπο στην παρέα τους. Όμως, η Jen, η Courteney [Cox], η Lisa [Kudrow] και ο David [Schwimmer] θέλουν όλοι να τον επαναφέρουν στην παρέα και να τον κάνουν να χαμογελάσει ξανά. Η πρόσφατη τραγωδία τους δίδαξε όλους πόσο σύντομη και πολύτιμη είναι πραγματικά η ζωή» καταλήγει.