Ο Μάρκος Σεφερλής υποστήριξε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram ότι ετοιμάζεται να «ξεμπροστιάσει» παρουσιαστές της ψυχαγωγίας που καταφέρθηκαν εναντίον του με επιχειρήματα και με μηνύματα.

Στο βίντεο του Μάρκου Σεφερλή ακούμε τον ίδιον να υποστηρίζει ότι κάποιοι παρουσιαστές έβαλαν λιτούς και δεμένους προκειμένου να τους παραχωρήσει δηλώσεις, εκείνος δεν το έκανε, και τώρα καταφέρθηκαν εναντίον του. «Τόσα χρόνια, δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία. Τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους, δεν παίρνουν καμία αξία γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους έναν έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία» είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Σε νέο βίντεο του Μάρκου Σεφερλή στο Instagram, ο γνωστός κωμικός σημειώνει: «Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο». Ενώ είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά».

«Το ποιος είναι έντιμος σ’ αυτόν τον χώρο ας αφήσουμε να το κρίνει ο κόσμος!» έγραψε στην ανάρτηση που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε χαρακτηριστικά μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό»: «Με τρομάζει το γεγονός ένας άνθρωπος να λέει ότι “θα βγάλω μηνύματα στη φόρα”. Τα μηνύματα είναι μία προσωπική ανταλλαγή απόψεων, που υποτίθεται είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους που ανταλλάσσουν μηνύματα. Εγώ δεν του έστειλα μήνυμα. Όταν λοιπόν κάποιος βγαίνει και λέει «θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα» αυτό δεν είναι έντιμο. Είναι προσωπικό! Δεν μπορείς εσύ να με εκβιάζεις ότι θα δώσεις στη φόρα τα μηνύματα».