Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε μέσω skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και ανέφερε πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από την Ελλάδα με την οικογένειά του, αλλά και πώς είναι η ζωή στην Ισπανία.

«Δεν ξυπνήσαμε μια ημέρα και είπαμε τα μαζεύουμε και φεύγουμε. Η αλήθεια είναι ότι το συζητούσαμε αρκετά χρόνια πριν. Κάποια καλοκαίρια φέρναμε τα παιδιά σε camps στην Ισπανία. Τους άρεσε πάρα πολύ. Είχαμε κάποιες επιλογές εδώ πέρα που έπρεπε να τις σκεφτούμε καλά και νομίζω στο τέλος η μεγάλη απόφαση θα ήταν να μην φύγουμε. Οπότε το κάναμε. Κάνουμε μάθημα Ισπανικών μαζί με τα παιδιά μας κάθε απόγευμα μετά το σχολείο. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία» σημείωσε αρχικά.

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι το ζούμε όλοι μαζί παρέα. Αυτά που αφήνουμε είναι υλικά αγαθά, αντικείμενα, σπίτια. Οι δουλειές μας συνεχίζουν να υπάρχουν στην Ελλάδα, δεν την αφήνουμε την Ελλάδα, την αγαπάμε και την ευχαριστούμε για τα πάντα. Μακάρι να καταφέρω να πηγαινοέρχομαι όσο πιο συχνά γίνεται μαζί με την οικογένειά μου. Έχω τις επιχειρήσεις μου στην Ελλάδα, όπου δουλεύουν το καλοκαίρι συνήθως. Το καλοκαίρι θα είμαι εκεί. Όσον αφορά στον χειμώνα δεν έχω κανένα πρόβλημα, μακάρι να με πάρουν για δουλειά» συμπλήρωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.