Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεκινάει το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και έκανε μια ανάρτηση στο Facebook σημειώνοντας όλα όσα έχει περάσει τους τελευταίους μήνες.

Γράφει στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος:

«Έχουν περάσει 4,5 μήνες που είμαι εκτός. Σε μία χρονιά που ο θάνατος του μπαμπά μου με χάραξε και με άλλαξε σαν άνθρωπο. Σε μία χρονιά με σοβαρά προβλήματα που δεν είναι ανάγκη να δημοσιοποιηθούν.

Πίίσω από τις φωτογραφίες με το ωραίο μακιγιάζ και τα καμουφλαρισμένα χαμόγελα από το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου, έκλαψα, παιδεύτηκα, έχασα τον ύπνο μου, θύμωσα με τα ψέματα και με απαράδεκτες συμπεριφορές. Έκλαψα νιώθοντας απόγνωση κι ας μου άνοιξαν παράθυρα και πόρτες από ανθρώπους που ευγνωμονώ.

Έχω τον Μιχάλη μου, την οικογένειά μου και αγάπη που μπήκε στην ζωή μου σαν χείμαρρος και την προστατεύω από την δημοσιότητα.
Έχω άγχος για αύριο μετά από χρόνια
Έχω αγωνία

Κι ας μπήκα σε μια μεγάλη επαγγελματική αγκαλιά και το εννοώ ότι νιώθω έτσι.

Εύχομαι να πάμε όλοι καλά. Με ηρεμία και πάντα συνειδητοποιώντας ότι η ζωή είναι πιο σημαντική απ´όλα και πως ο κόσμος έχει ανάγκη από αλήθεια κι από συναίσθημα

Κοιτάζω στα κλεφτά τον Μιχάλη και μετά σηκώνω το βλέμμα ψηλά, όπως κάνω εδώ και 8 μήνες και 15 ημέρες. Όλα θα πάνε καλά…
Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για την αγάπη».