Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για το πρώτο της ραντεβού με τον επί 25 χρόνια σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ στο νέο ντοκιμαντέρ της Disney+ «In Vogue: Η δεκαετία του ’90».

Μιλώντας στην κάμερα σε μια ειλικρινή αποκάλυψη, η μεγιστάνας της μόδας είπε: «Versace, Prada, και Gucci, ήταν οι σχεδιαστές που είχα επιλέξει. Τι ήταν αυτό που έκαναν σωστά εκείνη την εποχή; Υποθέτω ότι κατάλαβαν πραγματικά τη δύναμη της διασημότητας».

«Οι Ιταλοί το αγκάλιασαν αυτό. Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέιβιντ το 1997, είχε ακούσει ότι ήμουν το Spice Girl που του άρεσαν τα ρούχα των σχεδιαστών».

Ενώ το ζευγάρι σήμερα μετρά πολλά χρόνια επιτυχημένου γάμου, στο ντοκιμαντέρ BECKHAM, ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας μοιράστηκε πόσο αγχωμένος ήταν όταν πήγαινε σε ραντεβού με τη μέλλουσα σύζυγό του, αφού την είχε δει να εμφανίζεται με τις Spice Girls στην τηλεόραση και υπέδειξε τη Βικτόρια ως εκείνη που θα παντρευόταν.

Στο ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το hellomagazine.com, η Βικτόρια μοιράστηκε πώς τα νεύρα του βοήθησαν στην πραγματικότητα να την εντυπωσιάσει. Συνέχισε: «Έτσι, αφού πήγα σε μερικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες και τον κυνήγησα -μάλλον θα έλεγε ότι τον παρακολουθούσα- κανονίσαμε να βγούμε ραντεβού.

«Είναι σαν: “Δεν ξέρω τι να φορέσω, είναι αυτή που της αρέσουν τα ρούχα των σχεδιαστών” και έτσι βγήκε και αγόρασε πραγματικά ένα πλήρες look Prada για το πρώτο μας ραντεβού, για να με εντυπωσιάσει. Πράγμα που έγινε, γιατί ήταν Prada».

Το ζευγάρι στις 4 Μαρτίου 1999 καλωσόρισε τον πρώτο τους γιο, Μπρούκλιν, και έτσι αποφάσισαν να δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου με ένα matchy- matchy σετ σε μοβ απόχρωση (γονείς και βρέφος!) σε μια τελετή στο Luttrellstown Castle στην Ιρλανδία ακριβώς τέσσερις μήνες αργότερα.

Καθώς γιόρτασαν φέτος την 25η επέτειο του γάμου τους, το ζευγάρι αναδημιούργησε τις γαμήλιες φωτογραφίες του βγάζοντας από το χρονοντούλαπο τα γαμήλια ρούχα τους και βγάζοντας φωτογραφίες στα ίδια τραπέζια που χρησιμοποιήθηκαν στο γάμο τους το 1999.

Η Βικτόρια φόρεσε το βαθύ μοβ ασύμμετρο φόρεμά της Antonio Beradi με βολάν και λουλούδια, ενώ ο Ντέιβιντ φόρεσε το μοβ κοστούμι του και τα μωβ σουέντ παπούτσια του, γράφοντας: «Κοιτάξτε τι βρήκαμε…» σε μια ανάρτηση στο Instagram. 

Μάλιστα μοιράστηκαν και μία όπου ο Μπρούκλιν, ο οποίος συνόδευσε τους γονείς του στο γάμο τους με ένα γλυκό μοβ κοστούμι και ασορτί καπέλο, αντικαταστάθηκε από ένα αρκουδάκι.