Τις τελευταίες ώρες, αίσθηση στον χώρο της showbiz έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Νίκος Κουρής διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ έκανε και unfollow τη γνωστή χορεύτρια και χορογράφο.

Η κίνηση του Νίκου Κουρή πυροδότησε φήμες για κρίση στη σχέση του ζευγαριού, με δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time» να αναφέρει ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει σε άλλο σπίτι.

«Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.  

Ένα μήνα πριν από τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου, ο Νίκος Κουρής είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Μήπως επειδή δεν ήσασταν παντρεμένοι κρατήθηκε η σχέση σας τόσο ζωντανή και είστε και οι δύο ακόμα πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον;» είχε σχολιάσει η παρουσιάστρια με τον ηθοποιό να απαντά και να ξεσπά σε γέλια: «Λες να γίνει σαν την ταινία “Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα”, μόλις παντρευτούμε να χωρίσουμε;».

«Ξέρεις, ότι τον έδεσε τον γάιδαρο; Το σκεφτόμαστε αυτό… Αυτή ήταν η έννοια, επειδή την αγαπάμε όλοι πολύ και πραγματικά εκεί αλλάζει κάτι, αν βεβαίως το δεις ότι κάτι μονιμοποιείται, ας πούμε, γίνεται κάτι μόνιμο. Αλλά νομίζω ότι εμείς δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε η Έλενα, ούτε εγώ είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να δέσουμε τον γάιδαρό μας, θέλουμε απλά να ζήσουμε αυτό το πράγμα με όλους τους φίλους μας, αυτό είναι κυρίως και να γιορτάσουμε αυτό το πράγμα σαν να είναι μία επανέναρξη, πώς κάνουν κάποιοι που κάνουν έναν δεύτερο γάμο για να ανανεώσουν τους όρκους. Ένα πάρτι θέλουμε να κάνουμε βασικά», συμπλήρωσε ο Νίκος Κουρής.

Δείτε το σημείο στο 1.14.25

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2023, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου.Τ ο ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησε όταν ο Νίκος Κουρής πρωταγωνιστούσε στην παράσταση του «Γυάλινου Κόσμου» στο ιστορικό θέατρο «Εμπρός» και η Ελενα Τοπαλίδου ήταν υπεύθυνη για την κινησιολογία των καλλιτεχνών.