Με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελένη Ράντου, η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε στη δική της βιωματική εμπειρία με τη γεροντική άνοια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool», την οποία παρουσιάζει η τραγουδίστρια και είπε:

«Επειδή το έχω ζήσει πρόσφατα, δεν συνηθίζεται, γιατί είναι κάτι που κάθε λίγο αυτό το πράγμα αλλάζει. Προστίθεται κάτι καινούργιο, γίνεται χειρότερη η κατάσταση. Κάποια στιγμή οι άνθρωποι ξεχνάνε πώς τρώνε και άλλα χειρότερα που δεν μπορούμε να πούμε τώρα στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Είναι πολύ δύσκολο, πολύ ψυχοφθόρο για όλους. Για τον άνθρωπο που το περνάει, ευτυχώς κάθε λίγο, αν δίπλα του έχει χαρούμενους ανθρώπους, όπως στη δική μας περίπτωση με τη γιαγιά μας, της λέγαμε πόσο την αγαπάμε και ήμασταν οι μόνοι άνθρωποι που μπορούσε να θυμηθεί», αφηγήθηκε αμέσως μετά στους τηλεθεατές και στους συνεργάτες της η τραγουδίστρια.

«Το άσχημο είναι όταν δεν μπορούν οι δικοί σου άνθρωποι να σε βοηθήσουν και ζητάς τη βοήθεια ενός ειδικού. Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να πεις ότι τον εμπιστεύεσαι 100%. Έχω βρεθεί σε τραγικές καταστάσεις με υπαλλήλους. Δεν θέλω να σας πω. Είναι ζήτημα στους 100 υπαλλήλους να υπάρχει ένας καλός, ασ’ το», κατέληξε στην ιστορία της η Μαριάντα Πιερίδη.