Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Τέιλορ Σουίφτ ότι θα στηρίξει την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ, ο Έλον Μασκ, ο οποίος είναι μεγάλος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Χ, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας σχολίασε: «Ωραία Τέιλορ … κέρδισες … θα σου δώσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου».

Σημειώνεται ότι η Τέιλορ Σουίφτ μετά το ντιμπέιτ του Ντόναλντ Τραμπ με την Κάμαλα Χάρις δήλωσε στο Instagram ότι «θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Ουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024. Ψηφίζω την @kamalaharris επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τις αιτίες που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τις υπερασπιστεί».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια υπέγραψε ως «Childless Cat Lady», ως απάντηση σε παλαιότερα σχόλια του γερουσιαστή Τζέι Ντι Βανς, ο οποίος είχε σχολιάσει για τις άτεκνες γυναίκες το 2021: «Σε αυτή τη χώρα, διοικούμαστε ουσιαστικά από ένα μάτσο άτεκνες κυρίες γάτες που είναι δυστυχισμένες με τη ζωή τους και τις επιλογές που έχουν κάνει, και έτσι θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη».