Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η Lady Gaga εξήρε τις καλλιτέχνιδες Taylor Swift, Chappell Roan, Billie Eilish, Charli XCX και Kesha, λέγοντας ότι οι επιτυχίες τους την κάνουν να δακρύζει.

«Θέλω να πω, τις αγαπώ πραγματικά», δήλωσε η Gaga στο περιοδικό. «Μπαίνω στο ίντερνετ και, όπως και να το κάνουμε, κλαίω. Αγαπώ και την Taylor Swift. Και την Kesha. Τα παρακολουθώ όλα και λέω: Ναι. Go! Δεν τις επευφημώ μόνο, θέλω να ξέρουν ότι η καρδιά μου είναι μαζί τους», είπε. «Θέλω όλοι τους να νιώθουν πραγματικά ευτυχισμένοι».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Gaga, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Stefani Germanotta, μιλάει πρόσφατα για την Chappell Roan. Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, δήλωσε ότι είναι «τεράστια» θαυμάστριά της. Η Gaga βρισκόταν στη Βενετία για την προώθηση της νέας της ταινίας «Joker: Folie à Deux», στην οποία υποδύεται τη Harley Quinn με συμπρωταγωνιστή της τον Joaquin Phoenix.

Το χειροκρότημά της για τις γυναίκες αυτές, σύμφωνα με το Bustle, έρχεται μετά τη δημόσια υπεράσπιση της Gaga από τη Swift στο TikTok. Τον Ιούνιο, οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι η Gaga μπορεί να είναι έγκυος, αφού κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της που την έδειχναν να παρευρίσκεται στο γάμο της αδελφής της.

«Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι είναι επεμβατικό και ανεύθυνο να σχολιάζεις το σώμα μιας γυναίκας», έγραψε η Swift στο TikTok σχετικά με τις ψευδείς φήμες. «Η Gaga δεν χρωστάει σε κανέναν εξηγήσεις, όπως και καμία γυναίκα.

Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga θα κυκλοφορήσει το 2025

Εκτός από το sequel του Joker, το οποίο έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου, η Lady Gaga δούλευε σκληρά πάνω στο έβδομο στούντιο άλμπουμ της.

Στο εξώφυλλο της Vogue, η 13 φορές νικήτρια Grammy μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τον πολυαναμενόμενο δίσκο, επιβεβαιώνοντας ότι το lead single θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και ολόκληρο το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι ο αρραβωνιαστικός της, Michael Polansky, την ενθάρρυνε να επιστρέψει στην ποπ μουσική. «Ο Michael είναι ο άνθρωπος που μου είπε να κάνω έναν νέο ποπ δίσκο», είπε. «Μου είπε: “Μωρό μου. Σε αγαπώ. Πρέπει να κάνεις ποπ μουσική”».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι ο επερχόμενος δίσκος γεννήθηκε «από ένα μέρος ευτυχίας» -σε αντίθεση με το διάστημα που δούλευε πάνω στο άλμπουμ της για το 2020, Chromatica, το οποίο περιέγραψε ως «μια απολύτως φρικτή περίοδο» για την ψυχική της υγεία.